Gheorghe Mihali, noi detalii despre viitorul lui la Dinamo

Dinamo începe bătălia pentru revenirea în Liga 1. ”Câinii” vor fi conduşi de pe banca tehnică de Gică Mihali (56 de ani), venit de la echipa U19, care a impresionat în Liga Elitelor.

Dinamo a bifat primul transfer al verii, Bogdan Gavrilă, și tehnicianul spune că echipa poate lua startul în Liga 2, dar situația de la club este una incertă. Acesta este deranjat că echipa nu are președinte, sau director sportiv.

”Avem de toate în afară de bani, restul avem ce nu au multe echipe, teren, echipament, recuperare, medicamentație, terenurile de la Săftica sunt foarte bune. În afară de bani și conducere, avem tot ce ne trebuie. Nu avem un președinte sau director sportiv. Îl avem pe Sabin Ghiță care stă toată ziua la Săftica si e cu noi, dar problemele sunt banii și jucătorii.

Nici mie nu îmi convine, eu de exemplu nu pot să aștept la infinit să afirme că Mihali va fi antrenor. Se poate ca peste 1-2-3 săptămâni, să vină un administrator, să spună Mihali nu se poate, venim cu antrenorul nostru. I-am explicat și domnului Zăvăleanu, eu nu pot să stau la infinit, trebuie să mă interesez de soarta mea. Am stat 2 ani la U19, m-am chinuit teribil, nu aș vrea să mă întorc acolo.

Eu dacă sunt în discuții cu cineva, nu pot să mai aștept, vă rog să nu mă judecați. Eu am încercat să stau aici, mi-a spus Zăvăleanu că nu îmi poate promite că rămân aici, dar pot să rămân la U19. Dacă se întâmplă să plec, să nu mă judecați că am lăsat echipa. Eu am făcut un program, am făcut antrenament, o să vedem ce mai facem. Eu mai aștept foarte puțin timp.

S-a spus că mă ocup temporar, am avut avut un ajutor imens în preparatorul fizic care a fost la FCSB și echipa națională, Marius Dima.

Cei din conducerere caută să aducă pe cineva care să aducă bani, un investitor. Răzvan a fost cinstit și corect, mi-a spus că nu poate să îmi promită asta, că rămân antrenor. Mi-a spus că dacă nu rămân la echipa mare, voi continua la U19. I-am spus că am stat doi ani, am scos ce am putut, mă duc în altă parte.

Jucătorii sunt senzaționali, le-am spus-o și lor, mă uimiți cum vă pregătiți. Am adus 5-6 jucători de la U19, au venit Florescu, Demici, știți cum joacă ei lângă Ivanov, Rodriguez, Moura, Buleică, Patriche, zboară. Nu știu dacă Ivanov va continua, Rodriguez nu știu dacă va continua. Nu înțeleg și nu o să înțeleg cum Rodriguez și Ivanov au fost rezerve la echipa asta. Îmi pun mari semne de întrebare.

Ivanov este jucător lui Dinamo, dar echipa trebuie să plătească o sumă de bani Universității, dacă nu au, el trebuie să se întoarcă acolo. Nu înțeleg cum erau rezerve la Dinamo”, a spus Mihali la Realitatea Sportivă.

CITESTE SI:

Bogdan Gavrilă, primele declarații: ”Sunt încrezător”

Retrogradatul lui Dinamo, se consideră neîndreptățit

Dinamo și-a aflat adversarele din viitorul sezon

3 gânduri despre &8222;Gheorghe Mihali, noi detalii despre viitorul lui la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s