CS Dinamo super ofertă pentru Răzvan Zăvăleanu: ”Vă pot salva măcar juniorii”

Dănuț Lupu, oficial al formației CS Dinamo, a dezvăluit propunerea pe care i-a făcut-o lui Răzvan Zăvăleanu la întâlnirea acestuia cu președintele nou promovatei în Liga 3, Ionuț Popa.

În urma problemelor care nu mai contenesc să apară la club, Răzvan Zăvăleanu și Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, au recurs la o întâlnire în regim de urgență. Însă, din păcate pentru susținătorii ”alb-roșiilor”, se pare că cei doi nu au reușit să ajungă la un consens. Concret, cele două formații nu se pot asocia, CS Dinamo aparținând de MAI, iar Dinamo 1948 având datorii către stat.

Astfel, nu a fost găsită o soluție pentru ca cele două să se poată asocia.

Cu toate acestea, Dănuț Lupu a anunțat faptul că i-a propus lui Răzvan Zăvăleanu varianta salvării centrului de copii și juniori.

”Fuziunea pentru echipele de seniori este picată definitiv și nu se va face sub nicio formă. Însă, eu Dănuț Lupu vă confirm faptul că i-am propus lui Răzvan Zăvăleanu să îi salvez oarecum clubul, chiar dacă fuziunea pentru seniori nu o putem face. Nu am niciun orgoliu față de ei și nu vreau să se aleagă praful de Dinamo.

Până la urmă eu la această echipă am jucat. Dacă ei sunt de acord eu le pot prelua cel puțin pentru un an juniorii. Și așa am auzit că au pierdut foarte mulți juniori până acum. Măcar să îi salvez pe cei 100 de juniori sau câți mai sunt la ei în centrul lor de juniori. Am auzit că părinții vor să își ia copiii de la ei și să plece prin alte părți. Nu mai este de joacă. Trebuie să privim realitatea cu bărbăție.

Este mare păcat de tot ce se întâmplă la Dinamo din Liga 2. Celor de acolo nu le cer marea cu sarea. Ne dau și nouă câteva procente, iar la anul ei își pot lua copiii înapoi. Nu îi vom opri noi la CS Dinamo și nu le fură nimeni niciun junior. La noi vor avea unde să se antreneze, într-un mediu sănătos și fără probleme financiare. Zăvăleanu mi-a spus că se va gândi la propunerea mea și vom încerca să facem un protocol.

Dar îi transmit să se gărbească, deoarece vor pierde din ce în ce mai mulți juniori. Oricum situația lor este încurcată de acest domn Șerdean. Domnul Zăvăelanu ne-a spus că el nu cere niciun ban pentru acțiunile lui, dar văd că Mircea Rednic declară că Șerdean i-a cerut 500 de mii de euro pe acțiuni, iar la alții am auzit că le-a cerut un milion de euro. Nu mai înțeleg nimic din ceea ce vrea să facă acest domn Șerdean”, a spus Lupu pentru ProSport.

Motivul pentru care nu va exista o fuziune între CS Dinamo și FC Dinamo

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv, a dezvăluit de ce nu ar fi posibilă, din punct de vedere legal, această variantă, chiar dacă Răzvan Zăvăleanu a purtat discuții cu cei de la CS Dinamo.

Din punct de vedere legal, clubul care aparține de Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o societate aflată în insolvență, cum este cazul lui Dinamo, care are și datorii uriașe.

”În acest moment nu, pentru că au datorii, și Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o entitate în insolvență și cu câteva milioane de euro datorii și nu există bază legală din punct de vedere juridic”, a spus Ionuț Popa.

CITESTE SI:

Ofertă din Italia pentru Ionuț Nedelcearu

Întâlnire de gradul zero între Burleanu, Stoichiţă şi Iordănescu. ”Vom lua o decizie la finalul lui septembrie”

Chemat de DDB să o salveze pe Dinamo, Ionuț Lupescu face un anunț

4 gânduri despre &8222;CS Dinamo super ofertă pentru Răzvan Zăvăleanu: ”Vă pot salva măcar juniorii”&8221;

Lasă un răspuns