Ofertă din Italia pentru Ionuț Nedelcearu

La finalul sezonului recent încheiat, Ionuț Nedelcearu a retrogradat în Serie C împreună cu formația Crotone. Internaționalul român a primit deja mai multe oferte și sunt șanse mari să rămână în Italia.

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) crescut în Ștefan cel Mare, a avut evoluții bune pentru Crotone în sezonul trecut, dar nu a putut evita retrogradarea în Serie C. În această situație sunt șanse infime ca internaționalul român să continue la Crotone, chiar dacă mai are contract cu formația italiană până în 2024.

Prestațiile bune ale lui Ionuț Nedelcearu au trezit atenția mai multor echipe, chiar și din Liga 1. La puțin timp după ce a refuzat oferta echipei FCSB, Nedelcearu a intrat în vizorul celor de la Pisa.

Potrivit jurnalistului italian Alfredo Pedulla, echipa care a pierdut în barajul de promovarea în Serie A îl dorește pe internaționalul român. Pisa îl mai are în vedere și pe Giuseppe Cuomo, fundaș central la Crotone în sezonul trecut. Dacă va ajunge la Pisa, Ionuț Nedelcearu va fi coechipier cu Marius Marin, jucător de bază în angrenajul echipei italiene.

Astfel, sunt șanse mari ca Ionuț Nedelcearu să plece de la Crotone, după doar un an de la semnarea contractului. Internaționalul român a fost cumpărat de clubul calabrez în vara lui 2021, de la AEK Atena. Italienii au plătit suma de 1,25 milioane de euro. În sezonul trecut, Ionuț Nedelcearu a bifat 36 de meciuri pentru Crotone și a reușit să marcheze două goluri.

Ionuț Nedelcearu: ”Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță!”

Fundașul a recunoscut că a fost contactat de echipe din România, dar nu plănuiește să se întoarcă în Liga 1, acolo unde a evoluat pentru Dinamo. Nedelcearu a lăsat de înțeles că ar fi dispus să se întoarcă în ”Ștefan cel Mare” în cazul în care nu va avea oferte, chiar și în Liga 2.

”Greu, foarte greu! Dar mă așteptam să se ajungă și aici, în ultimii doi ani am tot plutit în acea zonă și era de așteptat. Am plecat la fix, aș putea spune, pentru mine, nu pentru Dinamo. Dacă știam că rămân și ajut echipa să nu ajungă în play-out, nu plecam. Din punctul meu de vedere, al carierei, mă bucur că am luat acea decizie.

Era de așteptat, dar am jucat cu o echipă din Liga 2. Dacă ne uitam pe loturile celor două echipe, ne așteptam să ne salvăm, dar in păcate nu s-a întâmplat acest lucru. Să sperăm că va reveni cât mai curând în Liga 1.

Sunt echipe din România care m-au sunat, dar nu am dat niciun răspuns concret. Obiectivul meu e să rămân în străinătate, în Italia sau în alt campionat puternic.

Dacă nu voi găsi ceva atrăgător, cu siguranță voi lua în calcul și România! Dacă nu mă vor aștepta echipele din Liga 1, Dinamo cred că mă va aștepta cu siguranță! Dinamo este Dinamo și va rămâne Dinamo pentru mine oricând”, a spus Ionuț Nedelcearu.

CITESTE SI:

Întâlnire de gradul zero între Burleanu, Stoichiţă şi Iordănescu. ”Vom lua o decizie la finalul lui septembrie”

Chemat de DDB să o salveze pe Dinamo, Ionuț Lupescu face un anunț

FRF urmărește atent situația de la Dinamo! Anunțul lui Răzvan Burleanu

4 gânduri despre &8222;Ofertă din Italia pentru Ionuț Nedelcearu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s