Ricardo Grigore, nemulțumit că nu este lăsat liber. Ce spune despre transferul la Rapid

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai dificilă, iar Ricardo Grigore (23 de ani) este un alt jucător al ”câinilor” care vrea să plece de urgenţă de la echipă. El mai are contract 2 ani cu Dinamo.

Fotbalistul a dezvăluit că are o ofertă de la Rapid, dar clubul nostru nu îl cedează, deoarece îl evaluează la o sumă pe care potenţialele echipe care îl doresc nu sunt dispuse să o achite.

”Situaţia mea rămâne incertă. Vreau să plec, îmi doresc să mă înţeleagă. Am încercat să le aduc o ofertă pe mine. Acum se negociază, se analizează bine oferta. Nu este o ofertă activă pentru ei. La momentul ăsta, cam atât valorez, cât a venit pe acea ofertă. Sper să mă înţeleagă, să mă lase să plec, pentru că asta e dorinţa mea cea mai mare. Nu vreau să fiu ţinut cu forţa.

Eu am restanţe. Numai în România nici în insolvenţă nu îţi iei salariul. Până în acest moment nu am avut restanţe salariale, de când a fost barajul, iar faptul că am retrogradat a dăunat foarte mult. În două săptămâni se fac trei luni de când am primit ultimii bani. Nu am nevoie de acei bani, nu mi-am depus memoriu. Sper să mă înţeleagă, sper să pot pleca.

Sper să ajungem la un numitor comun. În acest moment, ei mă evaluează conform cotei de piaţă, undeva la 250.000-300.000. Ei au înţeles că nu pot lua aceşti bani pe mine, deoarece echipa a retrogradat şi au redus acea sumă. Dar în acest moment nu au venit echipe care să achite acea sumă, deoarece nu am jucat 3-6 luni de zile. Nimeni nu dă banii pe un jucător care a stat pe tuşă atât timp. Am încercat eu să aduc alte variante. Mai am contract doi ani. Am vorbit cu Zăvăleanu. Sper să mă înţeleagă. Decât să pierzi un jucător gratis, mai bine iei nişte bani pe el.

Dacă depun un memoriu, nu o să fiu liber de contract. Au timp să achite banii, nu pot pierde aşa uşor un jucător. Nu se va întâmpla asta. Nu vreau să mă judec cu ei. Am avut un proces cu Dinamo. E foarte greu, nu ai nicio şansă ca jucător în România. Nu poţi câştiga. Clubul câştigă mereu. Răspunsul încă nu a venit la ofertă. Se analizeză. Mai aştept câteva zile. Am răbdare. Sper să pot pleca”, a spus Grigore, la OrangeSport.

Ricardo Grigore, despre transferul la Rapid

Ricardo Grigore a vorbit și despre posibilitatea de a ajunge la Rapid, acolo unde ar putea lucra din nou cu Adrian Mutu, pe care l-a mai întâlnit și ca președinte la Dinamo, dar și ca selecționer al naționalei U21.

Fotbalistul spune că nu ar fi șanse pentru o mutare în Giulești și se gândește la un transfer cu care să intre în vizorul selecționerului Edi Iordănescu.

”Nu cred că există șanse în acest moment să plec la Rapid, în continuare sunt în discuții cu mai multe echipe, sper să iau decizia cea mai bună și echipa la care mă voi duce să se înțeleagă cu clubul, să nu existe probleme și foarte multe negocieri.

Am foarte puține zile de când am început antrenamentele. Am avut o incertitudine în rămânerea mea la echipă, și în acest moment sunt pe cale de a părăsi echipa, am vrut să mă obișnuiesc cu retragerea mea, să stau mai retras, nu am vrut să mă mai implic și să pun la suflet toate lucrurile. Așa că doar vin, îmi fac antrenamentul și plec acasă. Sper să se întâmple cât mai repede să pot pleca.

În ultimii ani am fost pe acolo (n.r. – la națională) și nu m-am simțit nicăieri mai fotbalist decât la națională. Te face să te simți foarte important, e o mândrie să joci pentru echipa națională, am făcut și eu parte din lotul din 2019 care a fost la EURO, nu am jucat, dar am simțit că sunt fotbalist la nivel mare. Am văzut niște lucruri extraordinare și am văzut ce înseamnă să fii la nivel mare, cum vedem noi la televizor”, a spus Ricardo Grigore, potrivit PRO TV.

Grigore este un jucător crescut la academia clubului Dinamo. A jucat pentru echipele de juniori ale ”roș-albilor”, iar în acest sezon a prins 22 de partide în toate competițiile.

Născut în 1999, Grigore este un jucător polivalent. Poate juca atât în centrul apărării, cât și în flancul stâng sau pe poziția de mijlocaș defensiv.

CITESTE SI:

Singura soluţie pentru Dinamo: ”Altfel, le va fi foarte greu”

Dinamo pregătește două noi transferuri

Gică Mihali, dezvăluiri despre viitorul lui Dinamo în Liga 2

3 gânduri despre &8222;Ricardo Grigore, nemulțumit că nu este lăsat liber. Ce spune despre transferul la Rapid&8221;

Lasă un răspuns