Un nou atac la adresa ”Groparului” Ionuț Negoiță: ”Tu ai făcut cel mai mare rău”

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria sa. Pe lângă problemele cu banii, echipa noastră a retrogradat în Liga 2. Jucătorii lui Dusan Uhrin (54 ani) au pierdut barajul de retrogradare/promovare cu U Cluj, 1-3 scor general, iar în sezonul 2022-2023 vor evolua în eșalonul secund.

Dinamo a rămas şi fără antrenor zilele trecute, iar situaţia devine din ce în ce mai dificilă. Ciprian Marica a continuat dialogul de la distanță cu Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, despre care spune că este „groparul” clubului din Ștefan cel Mare.

Marica spune că nu înțelege de ce Ionuț Negoiță nu renunță măcar acum la banii pe care îi are de primit de la Dinamo, având în vedere că echipa luptă pentru supraviețuire.

”Am mai spus lucrul ăsta şi am fost de multe ori interpretat sub diverse forme. Îmi menţin părerea, groparul lui Dinamo este Negoiţă. Nu renunţă nici acum, când Dinamo e pe moarte, să spună: ‘Eu renunţ la datoria mea, că e groasă şi nu apare nimeni’.

Din păcate, nici acum, în al doisprezecelea ceas, nu vine să spună asta. Cum să mă contrazică dacă nu are dreptate? Dacă nu ai argumente, vii şi jigneşti. Eu îţi spun negru pe alb. Ai dat echipa unei neica nimeni fără să te intereseze.

Asta nu e o echipă precum Urziceni, să zicem, e o responsabilitate socială faţă de oamenii ăştia. Acum tu eşti principalul creditor, către tine are cele mai mari datorii şi n-ai veni şi tu să zici: ‘Las datoriile, numai să salveze cineva echipa asta’.

El e în continuare acolo. Tu ai făcut cel mai mare rău şi spui că are lumea cineva ceva cu tine. Asta e realitatea a ceea ce ai făcut tu la Dinamo. Eu am mai spus-o şi o mai spun: Dinamo nu a intrat pe mâna fratelui care trebuia”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Ionuț Negoiță nu a stat pasiv la acuzele lui Marica și i-a argumentat acestuia că a lăsat clubul cu 3 milioane de euro datorie, în timp ce actuala conducere are un deficit de aproape 10 milioane de euro.

„Contestatari și loseri gen ‘Prosopel’ și alții am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu compatibilizez. Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro.

Sper să gestioneze bine insolvența. Dacă se vor duce în faliment ca Rapid, va trebui să o ia din Liga 4 și va dura ceva până când Dinamo va reveni”, spunea fostul finanțator al lui Dinamo.

CITESTE SI:

Ricardo Grigore, nemulțumit că nu este lăsat liber. Ce spune despre transferul la Rapid

Singura soluţie pentru Dinamo: ”Altfel, le va fi foarte greu”

Dinamo pregătește două noi transferuri

3 gânduri despre &8222;Un nou atac la adresa ”Groparului” Ionuț Negoiță: ”Tu ai făcut cel mai mare rău”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s