Andreas Mihaiu, prima reacție după plecarea de la Dinamo

Andreas Mihaiu, extrema dreapta în vârstă de 23 de ani a lui Dinamo, părea soluție posibilă în liga secundă. Crescut de Dinamo, fotbalistul a avut momente bune în ediția 2020/2021, când Dusan Uhrin a reușit să salveze formația de la retrogradare.

Mihaiu s-a despărțit joi de Dinamo și a explicat de ce de astăzi nu mai este jucătorul echipei sale de suflet și lasă în urmă momente frumoase, dar și multe neîmpliniri, mai ales că, atunci când și-a revenit după problemele medicale, nu a primit oportunități de a se reafirma.

”A fost clubul meu preferat de când eram mic. Îmi plăceau culorile, atmosfera de pe stadion și fotbaliștii care pe atunci făceau spectacol pe teren. Când am semnat cu Dinamo, mi-am îndeplinit un vis.

Am fost foarte frustrat pentru că n-am putut ajuta mai mult în acest ultim an. Două accidentări m-au ținut pe loc ceva timp, apoi am jucat foarte puțin și doar mă uitam neputincios.

Despre retrogradare: Un vis urât. Speram să mă trezesc a doua zi și să nu fie adevărat. Este un eșec foarte mare pentru toată suflarea dinamovistă și, din păcate, am intrat în istoria neagră.

Multa lume este de vină. Este un subiect despre care s-ar vorbi zile întregi și tot nu s-ar ajunge la un răspuns clar. Dar părerea mea este că de la apariția acelor spanioli totul a luat-o razna.

Despre plecare: N-a fost alegerea mea să nu continui! S-a terminat campionatul și nu m-a sunat nimeni din club pentru a-mi propune un nou angajament. Pe 30 iunie mi s-a terminat contractul. Am stat șase ani la Dinamo.

Am cunoscut oameni foarte buni la club care m-au sprijinit atât pe mine, cât și pe ceilalți jucători. Persoane cu suflet mare, care chiar își doreau să ajute clubul, dar au fost huliți și îndepărtați nu știu din ce cauze. Domnul Prunea, Danciu, George Trandafir, toți antrenorii care au fost în toată această perioadă cât am fost eu la echipă.

Oameni care chiar își doreau ceva pentru club, care erau acolo cu inima deschisă, dar, după părerea mea și din ce am trăit, cine voia binele clubului și era corect parca era văzut de unii și de alții ca dușman și infractor. Dar peștele de la cap se împute… Si să-ți răspund raportându-ma la ultima perioada și la ultimii oameni care au fost și încă sunt prin club: absolut niciun sprijin.

Despre viitorul său: Sunt în discuții cu ceva echipe. Deocamdată, o lună de zile m-am antrenat singur. Dinamo nu mi-a propus prelungirea și când am cerut foaie pentru a mă antrena cu altcineva, mi s-a cerut sa renunț la toate salariile pe care trebuie să le primesc. Șapte la număr.

Discuția inițială a fost să renunț la ultima lună, să ajut clubul cu un salariu și toată lumea sa fie mulțumită. Când am ajuns la biroul de la firma de insolvență am găsit altceva.

Încă un lucru făcut fără cap după părerea mea. În loc să profiți și să faci economie, să apreciezi că un jucător renunță la bani, indiferent cât de puțini sau cât de mulți, tu preferi să nu faci nimic, jucătorul să stea acasă și tu să plătești integral într-un final. Dar e treaba lor ce vor să facă. Doar că foile și pixul din birourile de avocatură nu prea se leagă cu ce înseamnă fotbal”, a declarat Andreas Mihaiu, pentru gsp.ro.

Andreas Mihaiueste crescut de Dinamo și împrumutat timp de două sezoane la Chindia, Andreas Mihaiu evoluează din 2019 la prima echipa a lui Dinamo.

Nu a fost în niciun moment titular de drept, indiferent de numele antrenorului și în ultimul sezon a evoluat extrem de puțin, din cauza accidentărilor. 10 meciuri și un gol și-a trecut în cont în întreg sezonul, dar cu toate acestea, ar putea pleca la Chindia, care este într-o perioada de schimbări, după venirea lui Adrian Mihalcea, cel care a lucrat cu Mihaiu în scurtul mandat de pe banca lui Dinamo.

Mihaiu a mai evoluat pentru Chindia în sezonul 2018 – 2019, iar acum va reveni la formația din Târgoviște. În 2021 – 2022, Andreas Mihaiu a evoluat doar 10 partide pentru Dinamo, în care s-a remarcat cu un gol.

2 goluri în 49 de meciuri la prima echipă are Andreas Mihaiu în 3 sezoane

CITESTE SI:

Pablo Cortacero făcut praf de un celebrul impresar: ”Dinamo după Cortacero ăsta, o să plătească și după ani de zile”

Un nou atac la adresa ”Groparului” Ionuț Negoiță: ”Tu ai făcut cel mai mare rău”

Ricardo Grigore, nemulțumit că nu este lăsat liber. Ce spune despre transferul la Rapid

3 gânduri despre &8222;Andreas Mihaiu, prima reacție după plecarea de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s