Pablo Cortacero făcut praf de un celebrul impresar: ”Dinamo după Cortacero ăsta, o să plătească și după ani de zile”

Pe 29 mai, Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, însă în soarta echipei este în continuare în incertitudine și în Liga 2.

După ce Dinamo a retrogradat, Victor Becali a ieșit la atac și îl face praf pe Pablo Cortacero, spaniolul care a preluat Dinamo de la Ionuț Negoiță.

Victor Becali nu vede cu ochi buni viitorul clubului și a spus că tot acest colaps a pornit de la momentul în care Ionuț Negoiță i-a vândut echipa lui Pablo Cortacero. Celebrul impresar a comparat-o pe Dinamo cu Newcastle aducând aminte de faptul că președintele Federației din Anglia și-a dat demisia după ce clubul a fost preluat de un fond de investiții din Arabia Saudită.

„Am văzut că a plecat și Mihali. Acum am citit că ar veni Rednic să cumpere acțiuni. Rednic s-a întâlnit cu domnul Șerdean, care a spus că vrea să-și recupereze cei 500.000 de euro, dați de Cortacero, care a preluat pachetul de acțiuni.

Păi Cortacero ăsta a produs lui Dinamo pagube de numai 500.000? Păi știi cât o să plătească Dinamo după Cortacero ăsta? O să plătească și după ani de zile, o să le vină de la FIFA, cu Cortacero și Șerdean ăsta.

E o fantomă Cortacero. Cum să dai echipa asta la o fantomă? Că ăsta era o fantomă, domnule!

Dumneata ai văzut ce s-a întâmplat în Anglia când au cumpărat saudiții Newcastle? Cel mai grav lucru: președintele Federației și-a dat demisia.

N-avea omul nicio vină, că nu putea să oprească vânzarea lui Newcastle. Dar a existat o așa de mare presiune pe el! Cum să vinzi o așa echipă de tradiție?”, a spus Becali la Liga Digisport.

Marica nu îl iartă pe Negoiță: „Tu ești groparul lui Dinamo și ai făcut cel mai mare rău!”

Ciprian Marica a continuat dialogul de la distanță cu Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, despre care spune că este „groparul” clubului din Ștefan cel Mare.

Marica spune că nu înțelege de ce Ionuț Negoiță nu renunță măcar acum la banii pe care îi are de primit de la Dinamo, având în vedere că echipa luptă pentru supraviețuire.

”Am mai spus lucrul ăsta şi am fost de multe ori interpretat sub diverse forme. Îmi menţin părerea, groparul lui Dinamo este Negoiţă. Nu renunţă nici acum, când Dinamo e pe moarte, să spună: ‘Eu renunţ la datoria mea, că e groasă şi nu apare nimeni’.

Din păcate, nici acum, în al doisprezecelea ceas, nu vine să spună asta. Cum să mă contrazică dacă nu are dreptate? Dacă nu ai argumente, vii şi jigneşti. Eu îţi spun negru pe alb. Ai dat echipa unei neica nimeni fără să te intereseze.

Asta nu e o echipă precum Urziceni, să zicem, e o responsabilitate socială faţă de oamenii ăştia. Acum tu eşti principalul creditor, către tine are cele mai mari datorii şi n-ai veni şi tu să zici: ‘Las datoriile, numai să salveze cineva echipa asta’.

El e în continuare acolo. Tu ai făcut cel mai mare rău şi spui că are lumea cineva ceva cu tine. Asta e realitatea a ceea ce ai făcut tu la Dinamo. Eu am mai spus-o şi o mai spun: Dinamo nu a intrat pe mâna fratelui care trebuia”, a spus Ciprian Marica.

CITESTE SI:

Un nou atac la adresa ”Groparului” Ionuț Negoiță: ”Tu ai făcut cel mai mare rău”

Ricardo Grigore, nemulțumit că nu este lăsat liber. Ce spune despre transferul la Rapid

Singura soluţie pentru Dinamo: ”Altfel, le va fi foarte greu”

3 gânduri despre &8222;Pablo Cortacero făcut praf de un celebrul impresar: ”Dinamo după Cortacero ăsta, o să plătească și după ani de zile”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s