Sergiu Hanca, reacționează după retrogradarea lui Dinamo: ”Nici în cel mai negru vis”. Cum pot redeveni ”câinii” o forţă în Liga 1 în opinia sa

Sergiu Hanca ştie cum poate redeveni Dinamo o forţă în Liga 1.

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului, iar fostul căpitan din Ştefan cel Mare este de părere că Dinamo ar trebui urmat exemplul rivalilor de la Rapid.

Giuleştenii au ajuns în Liga 1, după ce au pornit din eşaloanele inferioare, şi-au anunțat pretențiile la titlu în anul centenarului. Sergiu Hanca este de părere că aceasta este soluţia benefică pentru fosta sa echipă.

”Am plecat exact când trebuia să plec de la Dinamo. Nu credeam niciodată (n.r. – că echipa poate ajunge în Liga 2), nici în cel mai negru vis. Sper să reușească să readucă clubul în prima ligă.

Eu cred că trebuie să o ia de la zero, să facă lucrurile corecte. La fel cum a făcut și Rapid. Ușor-ușor să ajungă în Liga 1, între timp să își facă stadionul și apoi să redevină o forță!

(n.r. – despre suporterii dinamovişti) Aşa e în viață, apreciezi oamenii după ce mor, așa a fost și cu marii poeți ai lumii”, a declarat Sergiu Hanca, pentru Antena Sport.

CITESTE SI:

Handbal I Dinamo și-a aflat adversarele din grupele EHF Champions League!

Andreas Mihaiu, prima reacție după plecarea de la Dinamo

Pablo Cortacero făcut praf de un celebrul impresar: ”Dinamo după Cortacero ăsta, o să plătească și după ani de zile”

3 gânduri despre &8222;Sergiu Hanca, reacționează după retrogradarea lui Dinamo: ”Nici în cel mai negru vis”. Cum pot redeveni ”câinii” o forţă în Liga 1 în opinia sa&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s