Dinamo scapă de încă o datorie: ”Respinge contestația formulată”

Deian Sorescu a părăsit ”haita” la începutul anului și a semnat cu Rakow Czestochowa. Pe lângă cei 500.000 primiți de Dinamo, polonezii ar urma să mai trimită și alte sume. Acestea sunt bonusuri de performanță, conform contractului semnat între cele două formații.

După decizia de astăzi, luată de Tribunalul București, Dinamo mai scapă de o datorie ce ar fi putut ajunge la masa credală. O firmă de impresariat din Oradea a solicitat 10% din transferul lui Deian Sorescu în Polonia.

Conform prietenilor de la playsport.ro, Tribunalul București a respins cererea făcută de SC Liberty Sport Management SRL împotriva clubului nostru. Astfel, Dinamo păstrează cei 50.000 reprezentând 10% din suma pe care au primit-o pentru bănățean în iarnă.

SC Liberty Sport Management SRL, firma lui Cătălin Sărmășan, a solicitat să se înscrie, la sfârșitul lunii mai, la masa credală.

Firma de impresariat din Oradea a solicitat 10% din transferul lui Deian Sorescu în Polonia. Dinamo a primit 500.000 în momentul în care bănățeanul a părăsit ”Ștefan cel Mare”. Această sumă crește în funcție de anumite bonusuri de performanță. Firma din Oradea a solicitat acești bani conform unui „contract de comision” realizat în momentul în care Sorescu a făcut trecerea de la Poli Tmișoara la Dinamo. Actul a fost semnat de Alexandru David, fost președinte al Consiliului de Administrație din era Negoiță.

Tribunalul București a dat verdictul final joi, 30 iunie 2022

”Respinge contestația formulată de SC LIBERTY SPORT MANAGEMENT SRL împotriva măsurii administratorului judiciar RTZ & PARTNERS SPRL FILIALA BUCUREȘTI al debitoarei SC DINAMO 1948 SA privind cererea de plată și împotriva raportului de activitate publicat în BPI nr. 8068/11.05.2022, astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată […]”, se arată în decizia Tribunalului.

CITESTE SI:

Sergiu Hanca, reacționează după retrogradarea lui Dinamo: ”Nici în cel mai negru vis”. Cum pot redeveni ”câinii” o forţă în Liga 1 în opinia sa

Handbal I Dinamo și-a aflat adversarele din grupele EHF Champions League!

Andreas Mihaiu, prima reacție după plecarea de la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Dinamo scapă de încă o datorie: ”Respinge contestația formulată”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s