Mircea Rednic, reacționează la aflarea sumei pe care o încasează Zăvăleanu de la Dinamo: ”Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”

Situația de la Dinamo continuă să fie una delicată, până la această oră negăsindu-se un acționar dispus să preia echipa.

Una dintre variante este Mircea Rednic (60 ani), fostul antrenor al echipei.

Mircea Rednic a negociat cu Dorin Șerdean preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo (72,8758%), iar în momentul în care i-au fost prezentate actele clubului, reacția ”Puriului” a fost una de furie la adresa administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Rednic a dezvăluit că acționarul majoritar, Șerdean, s-a arătat dispus să cedeze pachetul de 72% din acțiuni pe care îl deține, prin intermediul firmei Lotus, în schimbul a 500.000 de euro. Dinamo are datorii de peste 7 milioane de euro, iar falimentul este o mare problemă pe care ar trebui să o evite, însă ‘Puriul’ nu s-a arătat nemulțumit doar de acest lucru.

Deși s-a arătat dispus să ajute echipa și să se implice, Mircea Rednic nu este de acord cu sumele uriașe încasate de firma lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, de la Dinamo după Planul de reorganizare. Antrenorul s-a arătat de-a dreptul indignat când a văzut ce procentaj încasează oficialul ”câinilor”.

”Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport.

Potrivit gsp.ro, Răzvan Zăvăleanu ar putea încasa de la Dinamo 500.000 de euro daca va reuși să o scoată pe Dinamo din insolvență.

Sumele pe care Dinamo trebuie să i le ofere administratorului judiciar

Conform sursei menționate mai sus, pe lângă procentul de 6% din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo, cel menționat de Mircea Rednic, Răzvan Zăvăleanu mai beneficiază de următoarele:

10.000 de euro + TVA lunar până la aprobarea planului de reorganizare (iulie-noiembrie 2021);

35.000 de euro pentru întocmirea planului de reorganizare;

7.000 de euro + TVA lunar în primul an după aprobarea planului (decembrie 2021-noiembrie 2022);

10.000 de euro + TVA lunar în al doilea an de din perioada reorganizării (decembrie 2022-noiembrie 2023);

11.500 de euro + TVA lunar în al treilea an (decembrie 2023-noiembrie 2024);

Acest onorariu se va calcula în continuare și pentru ipoteza în care durata Planului de reorganizare va fi prelungită peste cei 3 ani;

250.000 de euro + TVA va fi onorariul de succes, dacă Dinamo va ieși reorganizată din insolvență
5% + TVA din ceea ce obține societatea ca urmare a unor procese pentru recuperarea unor creanțe ori pentru repararea unor prejudicii;

3% din valorile pe care le va genera în momentul în care va atrage noi investitori.

CITESTE SI:

Gino Iorgulescu regretă lipsa lui Dinamo din Liga 1: ”E o pierdere pentru LPF!”

Dinamo – Chiajna, ultimele detalii despre amical

Dinamo scapă de încă o datorie: ”Respinge contestația formulată”

3 gânduri despre &8222;Mircea Rednic, reacționează la aflarea sumei pe care o încasează Zăvăleanu de la Dinamo: ”Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s