Handbal I Xavi Pascual, prima reacție după aflarea adversarelor din Liga Campionilor

Dinamo Bucureşti, campioana României, a fost repartizată în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin, alături de echipe puternice din europa.

Antrenorul ”dulăilor”, Xavi Pascual a analizat șansele echipei noastre și a lansat un apel:

”Primul lucru și cel mai important este că Dinamo a fost acolo, la tragerea la sorți a EHF Champions League. În al doilea rând, când ești într-o astfel de companie știi că toți adversarii sunt dificili. Sunt sigur că și celelalte cluburi cunosc totul despre Dinamo și se gândesc că nu suntem un adversar facil, la fel cum și noi știm că toți adversarii din grupă sunt foarte puternici.

Cred că în acest sezon vom avea nevoie de suporterii noștri mai mult ca în sezonul trecut, avem nevoie să jucăm într-o atmosferă fierbinte, indiferent dacă vom juca în Dinamo sau în Sala Polivalentă. Avem nevoie să câștigăm puncte pe teren propriu. Să primim la București echipe atât de mari este o onoare pentru noi și important pentru club.

Noi ne vom juca șansele de calificare până la capăt. Din punctul meu de vedere este o grupă echilibrată, exceptând trei echipe care sunt în top. Între celelalte echipe va fi o luptă complicată și orice punct poate fi decisiv.

Trebuie să ne concentrăm atenția la primul meci și după aceea vom vedea. Trebuie să pregătim echipa perfect și să abordăm meci cu meci, pentru a scoate maximum posibil”, a declarat Xavi Pascual.

Componenţa grupelor:

GRUPA A

 1. Paris Saint-Germain Handball
 2. SC Magdeburg
 3. GOG
 4.  Porto
 5.  DINAMO BUCURESTI
 6. Telekom Veszprém HC
 7.  Wisla Plock
 8.   HC PPD Zagreb

GRUPA B

 1.  Pick Szeged
 2.  Barça
 3. RK Celje Pivovarna Laško
 4. Lomza Industria Kielce
 5. THW Kiel
 6.  HBC Nantes
 7.   Elverum Håndball
 8.  Aalborg

Dinamo va fi în grupă  grea, cu PSG și Magdeburg, campioanele din Germania și Franța. GOG este campioană în Danemarca, un campionat foarte puternic. Porto este campioana Portugaliei, adversară și în sezonul precedent. Dinamo a învins în Portugalia, dar a fost învinsă în Sala Polivalentă la un gol diferență.

Veszprem este multiplă campioană a Ungariei, pe care am învins-o surprinzător la București în sezonul trecut, una din marile surprize ale competiției. Veszprem a fost prezentă în Final Four-ul de la Koln. Wisla Plock a fost o adversară de acum câteva sezoane, în formatul vechi al Champions League. Dinamo Zagreb, o echipă care evoluează an de an în Champions League, a fost ultima echipa extrasă din grupa noastră.

Însă la prima vedere pare o grupa mai accesebila, în comparație cu ce am avut în sezonul trecut. Să sperăm că vom avea parte de confirmare ale unor noi transferuri în următoarea perioadă și Dinamo să fie pregătită de competiție.

CITESTE SI:

Mircea Rednic, reacționează la aflarea sumei pe care o încasează Zăvăleanu de la Dinamo: ”Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”

Gino Iorgulescu regretă lipsa lui Dinamo din Liga 1: ”E o pierdere pentru LPF!”

Dinamo – Chiajna, ultimele detalii despre amical

3 gânduri despre &8222;Handbal I Xavi Pascual, prima reacție după aflarea adversarelor din Liga Campionilor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s