Rivalii regretă lipsa lui Dinamo din Liga 1: “E un derby mai putin”

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie de pe prima scenă a fotbalului românesc, iar dispariția ”câinilor” din Liga 1 este resimțită de toată lumea.

După ce Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a recunoscut că retrogradarea echipei noastre reprezintă o adevărată pierdere, acum a venit rândul lui Daniel Niculae să regrete dispariția clubului nostru din primul eșalon.

Oficialul Rapidului ne-a transmis că Liga a 2-a este o competiție foarte grea, iar lupta pentru promovare va fi pe muchie de cuțit.

“E un derby mai putin. Din păcate pentru ei, n-au gestionat foarte bine situația de acolo. Să se bată la promovare, pentru că Liga 2 este foarte dificilă și cu atât mai mult pentru o echipă care n-a cunoscut gustul ligii secunde”, a spus Daniel Niculae.

Gino Iorgulescu: ”E o pierdere pentru LPF!”

Vineri, 1 iulie, s-au tras la sorți țintarul sezonului 2022/2023 din Liga 1, primul din istorie cu VAR și, de asemenea, primul din istorie fără Dinamo București.

În cadrul evenimentului, Gino Iorgulescu a vorbit despre situația lui Dinamo. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a recunoscut că retrogradarea echipei noastre reprezintă o adevărată pierdere pentru imaginea fotbalului românesc, dar și pentru microbiștii din întreaga țară.

Președintele LPF, și-ar fi dorit ca Dinamo să joace în Liga 1 – SuperLiga și în sezonul 2022 – 2023.

”Nu sunt satisfăcut de finalul sezonului, când această echipă cu tradiție, care n-a retrogradat niciodată, a retrogradat anul acesta. E o pierdere pentru Liga Profesionistă de Fotbal din punct de vedere al tradiției, al spectatorilor și multe altele”, a spus Gino Iorgulescu.

Dinamo – Chiajna, ultimele detalii despre amical

Dinamo va dispută un prim meci de pregătire în pauza competițională.

A fost programat un prim meci de pregătire, împotriva divizionarei secunde, Concordia Chiajna. Meciul trebuia să se dispute inițial la Săftica sâmbătă, dar se merge pe varianta Chiajna. Nu se va juca pe stadionul central, dar se va juca pe stadionul secundar din Chiajna, cu începere de la ora 10:00.

CITESTE SI:

Christian Irobiso și-a găsit echipă

Handbal I Xavi Pascual, prima reacție după aflarea adversarelor din Liga Campionilor

Mircea Rednic, reacționează la aflarea sumei pe care o încasează Zăvăleanu de la Dinamo: ”Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”

3 gânduri despre &8222;Rivalii regretă lipsa lui Dinamo din Liga 1: “E un derby mai putin”&8221;

Lasă un răspuns