Handbal I Viachaslau Bokhan la Dinamo! Vezi pe ce perioadă a semnat

Conducerea echipei de handbal Dinamo, a pus la bătaie sume importante pentru a se întări în vederea sezonului viitor, în care vor să urce între primele 12 echipe ale Europei.

Pivotul Viachaslau Bokhan (26 de ani), component al naționalei Belarus, a semnat cu Dinamo un contract pe trei ani, până în 2025.

Jucător cu un fizic impresionant, 2,06 metri înălțime și 106 kilograme, Bokhan a fost dorit de mai multe echipe de top din Europa, dar a ales să joace sub comanda lui Xavier Pascual.

Viachaslau Bokhan s-a născut pe 7 aprilie 1996, iar debutul în handbalul mare l-a făcut la SKA Minsk, pe când avea 18 ani. După șase sezoane la Minsk, s-a transferat la Motor Zaporojie (Ucraina), unde a avut evoluții foarte bune în EHF Champions League: 71 de goluri în sezonul 2020-2021 și 45 de goluri în sezonul 2021-2022 (dintre care 7 cu Dinamo / 6 fiind la București).

Din 2016 este component al naționalei Belarus.

”Dulăii” se reunesc pe 21 iulie, așa că mai pot apărea și alte nume noi în lot. După reunire, Dinamo va avea două meciuri de pregătire, cu Poli Timișoara și CSM București, apoi campioana ar putea pleca în Spania pentru alte 2-3 meciuri amicale, înaintea Supercupei României cu Steaua de pe 18 august din Sala Polivalentă.

CITESTE SI:

Bogdan Lobonţ s-a despărţit de România U20

Rapidistul care nu ar refuza-o pe Dinamo: ”Sper să găsească resursele necesare”

Răducioiu își anunță plecarea! Ce l-a făcut să ia această decizie

Lasă un răspuns