Video I De ce s-a retras de la masa negocierilor Adrian Tomșa

Dinamo se pregăteşte de primul sezon din liga secundă. “Câinii” au multe probleme, însă cea mai importantă dintre ele este găsirea unui finanţator, dispus să scoată echipa din insolvenţă şi să facă investiţii care să îi readucă pe “câini” în elită.

Din acest punct de vedere, lucrurile sunau promiţător. Răzvan Zăvăleanu negocia cu omul de afaceri Adrian Tomşa preluarea clubului. Însă Tomşa a decis că nu mai dorește să continue demersul.

Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob, cel care ar putea deveni administrator special al clubului, a vorbit despre negocierile pentru venirea unor investitori la Dinamo.

Acesta a explicat de ce s-a implicat în acest demers, dar și de ce negocierile cu Tomșa au picat.

”Sunt suporter al lui Dinamo, dar în ultimele două luni de zile, am trecut să îl sprijin prima dată cu sfaturi pe Vlad. Eu fiind dinamovist, copilul este dinamovist, sunt ”vinovat”. Băiatul meu este om de afaceri și el, dar a studiat mult la ASE, a făcut un masterat la Barcelona, din pasiunea lui pentru fotbal și ce înțelege el că fotbalul trebuie organizat profesionist. L-am încurajat să facă astfel de studii, dar Academia ,,Johann Cruyff” asta își propune, să producă oameni care să conducă fotbalul sănătos.

Am văzut situația lui Dinamo cu tristețe și amărăciune, Vlad a mai avut tentativa acum 4 ani, să facă un due dilligence la Dinamo, s-au semnat niște NDA-uri, s-a discutat cu Badea și Negoiță. Vlad și cu un alt expert, au făcut și juridic, financiar, în baza informațiilor, anumite analize, dar în acel moment, între Badea și ce consideră că mai deține, controlează, Negoiță, nedecontate, pe un domeniu mai puțin cunoscut, fondul s-a retras. Recent, acum două luni de zile, niște cunoscuti care au știu despre Vlad și ce știe, că a mai făcut o radiografie,a fost întrebat dacă vrea să se implice la Dinamo.

Nu a fost singură persoană interesantă să vină la Dinamo, ne-am interesat cine este este domnul Zăvăleanu, o persoană importantă în acest context, administratorul judiciar. La Cluj s-a conturat interesul unui alt om de afaceri de la Cluj. Într-o dimineață, eu și Vlad ne-am trezit supărați de un articol publicat în Playsport, ne-am dat seama de sensibilitatea momentului, deranjat a fost și domnul Tomșa. Una din problemele sensibile a fost și prezența EAD.

Domnul Tomșa a fost real interesat, a analizat informațiile puse la dispoziție de Zăvăeanu și Vlad, au făcut o echipă foarte bună, profesional s-au completat bine, dar în afaceri trebuie să înțelegeți un lucru, un dom decide să facă u anumit pas în afaceri, dar tot el încearcă să controleze pașii, mai ales dacă este sensibil. A fost rezervat să mai continue, dacă s-a aflat mult mai devreme decat trebuie, din anumite rațiuni. Un om de afaceri, poate să aibă credite, bănci, parteneriate, poate fi așteptat să investească în alt loc, sunt multe așteptări, mișcarea pe care o face, poate să nu ii convină unui partener, poate să trezească un semn de întrebare.

Este extraordinar de greu, că situația nu este atât de gravă și catastrofală și nereparabilă, din cauza zvonurilor și scenariilor. Sunt convins că am priceput destul de bine situația lui Dinamo.

Domnul Tomșa analiza posibilitatea de a finanța clubul, ce a fost sănătos, Tomșa a priceput de la Răzvan, de la Vlad, exact situația juridică, economică și financiară. Tocmai că are tangente cu lumea presei, a înțeles zvonistica negativă din jurul clubului. A fost cel care nu a luat în calcul intimidarea și reticență despre echipa.

Din păcate, conform modului în care s-a exprimat domnia să, eu cred că este mică posibilitatea să revină. După acea agitație, creată în jurul domniei sale, el tot a mai rămas să discute, și-a dorit, dar nici nu a vrut să ostilizeze alți parteneri și alte piste de afaceri”, a spus Dorin Iacob la Playsport Live.

CITESTE SI:

Detalii importante despre planul de reorganizare a lui Dinamo. În ce condiții se poate reface și ce sumă ar rămâne de achitat

Viitorul administrator special a lui Dinamo, detalii despre investitorul dispus să preia 50% din acțiunile club

Ordinul ministrului Eduard Novak, dezbătut de FRF și LPF cu UEFA și FIFPro

3 gânduri despre &8222;Video I De ce s-a retras de la masa negocierilor Adrian Tomșa&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s