Dorin Iacob, detalii despre intențiile lui Nicolae Badea la Dinamo: ”Are și el supărările lui, chiar mi-a povestit prin ce a trecut”

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului.

După ce Dinamo a retrogradat în Liga 2, iar CS Dinamo a promovat în Liga 3, echipa lui Nicolae Badea (73 ani), tot Dinamo, și-a propus promovarea în Liga 3, obiectiv pe care omului de afaceri i l-a impus noului antrenor, Andrei Cristea (38 ani).

Nicolae Badea rămâne un om important în anturajul lui Dinamo. Acesta deține 7,031% din acțiunile clubului nostru. Deși are un cuvânt important la Dinamo, fostul președinte din Ștefan cel Mare nu mai vrea să se implice financiar la echipă. Acest lucru a fost dezvăluit de Dorin Iacob, fan dinamovist declarat, al cărui fiu, Vlad Iacob, încearcă să găsească investitori pentru echipă.

”Domnul Nicolae Badea, în momentul ăsta, nu cred că are intenția de a investi sau de a asigura ceva pentru salvarea clubului Dinamo. Probabil, dumnealui consideră că, deși mai are 7% din acțiuni, a investit destul la viața lui. Are și el supărările lui, chiar mi-a povestit prin ce a trecut, ce au făcut suporterii. Are propria imagine despre el, despre binele pe care el consideră că l-a făcut și răul pe care i l-au făcut suporterii.

Ce nu trebuie să facă domnul Badea, dar nu numai lui, să nu se joace cu vorbele când vine vorba de Dinamo. Acest club este un bun național și trebuie tratat ca atare. Să nu fie ca la privatizările eșuate, când se prăbușea tot din cauza unei erori”, a declarat analistul politic, Dorin Iacob la Playsport Live.

CITESTE SI:

Video I De ce s-a retras de la masa negocierilor Adrian Tomșa

Detalii importante despre planul de reorganizare a lui Dinamo. În ce condiții se poate reface și ce sumă ar rămâne de achitat

Viitorul administrator special a lui Dinamo, detalii despre investitorul dispus să preia 50% din acțiunile club

3 gânduri despre &8222;Dorin Iacob, detalii despre intențiile lui Nicolae Badea la Dinamo: ”Are și el supărările lui, chiar mi-a povestit prin ce a trecut”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s