Video I Dorin Iacob: ”La domnul Dragomir ne-am dus să ne consultăm”. De ce familia Iacob a luat legătura cu fost șef LPF

Analistul politic Dorin Iacob, fan dinamovist declarat, este implicat în procesul găsirii unui finanțator pentru Dinamo. El și fiul său, Vlad Iacob, au avut discuții importante cu mai mulți oameni de afaceri printre care și cu Dumitru Dragomir, fost șef la LPF.

În acest moment, Dinamo are mi multe probleme, însă cea mai importantă dintre ele este găsirea unui finanţator, dispus să scoată echipa din insolvenţă şi să facă investiţii care să îi readucă pe “câini” în elită.

Dorin Iacob, a dezvăluit mai multe informații din culisele vânzării lui Dinamo și a explicat de ce, alături de fiul său au favut o întâlnire cu Dumitru Dragomir.

”La domnul Dragomir ne-am dus să ne consultăm cu el. M-a întrebat dacă vrem să investim la Dinamo, chiar s-a arătat dispus să ajute financiar, dar în condițiile și filosofia dumnealui. Dar aceste mecanisme trebuie discutate și cu alți parteneri. În acest moment, nici nu îl putem exclude dar nici nu îl considerăm investitor cert.

Știu că lumea ne-a criticat pentru acest demers, dar vreau să vă explic ceva. Când vrei să te informezi clar asupra unui lucru, te duci peste tot și în Obor, vorbești și cu negustorii de cai și cu șuții, cu toată lumea. Bine, nu vreau să înțeleagă ceva negativ domnul Dragomir, nu este cazul dânsului. El este un om de fotbal cu mare experiență, rezonabil, pozitiv în legătură cu Dinamo. Nu văd de ce se supără cineva că discutăm cu oamenii care se pricep, doar cu Putin nu poți vorbi acum, nu e de bine.

Este adevărat că Vlad se uita la el ca la cineva dintr-o altă lume, la fel și domnul Dragomir se uita la Vlad, dar au în comun fotbalul”, a povestit Dorin Iacob, la Playsport Live.

Dragomir a confirmat și el întâlnirea avută cu familia Iacob: ”Au venit cu un tânăr foarte deștept, care a învățat în Anglia!”

Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a vorbit recent despre o propunere de a se implica la Dinamo.

Mai exact, acesta a dezvăluit în ce constă implicarea sa, dar refuzul său a fost clar și categoric, neavând încredere în planul propus.

”Ieri au venit la mine doi oameni cu o propunere, să intru și eu într-un grup de investitori, să mă bag și eu la Dinamo. Au venit cu un tânăr foarte deștept, care a învățat în Anglia.

Am spus: «da, mă bag și eu, dar care e strategia dumneavoastră?» «Să facem rost de două milioane». «Băi oameni buni, plecați de la mine de aici. Asta e strategie? Știți ce înseamnă Dinamo? Să plătești acum toate datoriile, să ai un buget de cel puțin 5 milioane anul acesta».

Cu 5 milioane promovezi. Cumperi jucători de 2,5 milioane. Îi aduc eu, nu ar exista să nu-mi dea Hagi unul, Becali unul, Rotaru unul.

«Iar apoi, în fiecare an, îmi asigurați un buget de cel puțin 7 milioane, și pun și eu bani. Dacă punem fiecare câte 500.000 de euro, pun și eu în fiecare an! Și nu vreau să comand eu. Să se supună la vot tot, să avem unanimitate de voturi».

Cei doi sunt români, care au în spate și doi străini. Unul punea la bătaie 1,2 milioane de euro. Am discutat două ore chestia asta la mine în birou, la hotel. Le-am spus că eu mă bag, dar nu să mă fac de râs. În primul rând trebuie să dai banii înapoi galeriei, altfel nu poți trăi cu ea”, a declarat Dumitru Dragomir în urmă cu câteva zile.

CITESTE SI:

Handbal I Programul lui Dinamo în Champions League!

Neluț Roșu a explicat de ce a ales Dinamo: ”Acesta a fost momentul”

Dorin Iacob, detalii despre intențiile lui Nicolae Badea la Dinamo: ”Are și el supărările lui, chiar mi-a povestit prin ce a trecut”

3 gânduri despre &8222;Video I Dorin Iacob: ”La domnul Dragomir ne-am dus să ne consultăm”. De ce familia Iacob a luat legătura cu fost șef LPF&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s