Dinamo pregătește două noi mutări în ”haită”. Jucătorii confirmă

Dinamo se pregăteşte de primul sezon din liga secundă, iar conducerea clubului este pe punctul de a înregistra încă doi jucători.

Dinamo traversează cea mai grea perioadă din istoria clubului, după retrogradarea în Liga 2 și se descurcă cum poate. Răzvan Zăvăleanu a rămas singur în conducerea clubului nostru, după ce Florin Radu Răducioiu și-a anunțat în cele din urmă demisia.

Astfel că, membrii comisiei tehnice foarmate din Iulian Mihăescu, Ion Marin, Cornel Țălnar și Ionel Augustin sunt singurii oameni care îl mai ajută pe administratorul judiciar. Dorin Șerdean nu e capabil să facă în continuare nimic bun pentru Dinamo, iar aceasta caută să găsească pe cineva care dorește să în peia acțiunile.

Ionel Augustin (66 de ani), rămas la Dinamo, alături de Iulian Mihăescu pentru a pregăti echipa înaintea noului sezon, a anunţat că doi noi jucători urmează să sosească în Ştefan cel Mare. Este vorba despre Ovidiu Horşia (21 de ani) şi Andrei Marc (29 de ani).

”Nu pot să zic că nu sunt mulţumit chiar dacă am pierdut. Puteam să câştigăm, am avut o bară, dar din păcate nu putem să ieşim din pasa asta proastă.

Mai aşteptăm jucători şi de luni o să mai vină doi fotbalişti la Săftica. Mai sunt câteva lucruri de discutat, dar sperăm să semneze.

Este vorba despre un fundaş central, Andrei Marc, care a mai fost la Dinamo, şi un mijlocaş, care poate juca pe mai mule posturi, Ovidiu Horşia”, a declarat Ionel Augustin pentru fanatik.ro.

Ovidiu Horşia, în discuții cu Dinamo!

Horşia este un jucător deţinut de FCSB, considerat o speranţă în alte vremuri, care urma să petreacă acest sezon împrumutat la fosta Unirea Constanţa, dar ar fi ales acum să facă pasul la Dinamo.

”Eu le-am transmis celor de la Dinamo să vorbească cu impresarul meu și cu domnul Mihai Stoica. Mai am doi ani de contract cu FCSB. Sunt deschis la orice discuție, la orice oportunitate, dar prima dată trebuie reglate aceste lucruri”, a precizat Horșia, pentru gsp.ro.

Andrei Marc, confirmă interesul lui Dinamo

Marc este un fotbalist care a mai trecut prin Ştefan cel Mare în perioada februarie 2015 – august 2016, dar şi pe la FCSB, pentru doar o lună, în 2019.

Acesta a fost căpitanul Concordiei Chiajna în ultima stagiune, dar ar urma să semneze cu Dinamo, alături de Horşia, spune Augustin.

”Da, am fost căutat de Dinamo. Vorbim luni!”, a spus Marc, pentru gsp.ro.

CITESTE SI:

Cătălin Țîră speră să semneze cu Dinamo: ”Vedem zilele viitoare”. Cum comentează eșecul cu FCSB 2

Dinamo nu reușește să „spargă gheața” în meciurile amicale

Video I Dorin Iacob: ”La domnul Dragomir ne-am dus să ne consultăm”. De ce familia Iacob a luat legătura cu fost șef LPF

3 gânduri despre &8222;Dinamo pregătește două noi mutări în ”haită”. Jucătorii confirmă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s