Jucătorilor care au retrogradat Dinamo puși la zid: ”La Dinamo nu avea aceeași atitudine”

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo a retrogradat în eșalonul secund al campionatului românesc. Elevii lui Dusan Uhrin Jr. nu au putut să se ferească de subsolul clasamentului și au ajuns la baraj cu ‘U’ Cluj. Eșecul cu ardelenii au făcut-o pe Dinamo să evolueze în ligile inferioare.

Ionel Augustin, actualul antrenorul secund al lui Dinamo, a lansat un atac vehement la adresa fotbaliștilor care au dus-o pe Dinamo în Liga 2 la barajul cu Universitatea Cluj și pe care toată lumea i-a acuzat de lipsă de valoare. Însă majoritatea și-au găsit contracte foarte bune după plecarea de la Dinamo.

”Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi. Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?”, se întreabă retoric Oneață, într-un interviu la fanatik.ro.

Ionel Augustin: ”Îmi pare rău că a plecat Florin Răducioiu”

Aventura lui Florin Răducioiu (52 de ani) la Dinamo s-a încheiat după numai șase luni. Fostul atacant ocupa funcția de team manager. ”Marele blond”, încă din luna mai, Răducioiu spunea că e nemulțumit de situația lui, pentru că simțea că nu are un rol important la echipă, deși, la venire, spunea că o să ajute echipa să facă transferuri.

În plus, le-a spus apropiaților în ultima vreme că vrea să plece.

Ionel Augustin regretă plecarea lui Florin Răducioiu de la Dinamo: ”Îmi pare rău că a plecat Florin Răducioiu pentru că este un fost jucător emblematic al lui Dinamo. Nu știu exact ce s-a întâmplat și nu aș vrea să comentez foarte mult. Știu că l-a sunat domnul Zăvăleanu, apoi nu a mai vrut el să rămână. E o pierdere pentru Dinamo în orice caz”, a mai spus Augustin.

CITESTE SI:

Alin Buleică a tras concluziile după al treilea amical al verii

Dinamo pregătește două noi mutări în ”haită”. Jucătorii confirmă

Cătălin Țîră speră să semneze cu Dinamo: ”Vedem zilele viitoare”. Cum comentează eșecul cu FCSB 2

3 gânduri despre &8222;Jucătorilor care au retrogradat Dinamo puși la zid: ”La Dinamo nu avea aceeași atitudine”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s