“Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo”

Dinamo a retrogradat în Liga 2 și va mai putea evolua pe bătrâna arenă din Șos. Ștefan cel Mare numai în primele apariții din noul sezon, deoarece aceasta urmează să fie demolată.

Deși s-a spus că Dinamo va trebui să își găsească un alt stadion încă de la începerea noii ediții, Ionel Augustin anunță că echipa va continua să evolueze pe vechea arenă și în următoarele luni. Totodată, tehnicianul a spus și când vor începe demolările în Ștefan cel Mare, în vederea construirii noii arene.

Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo și vreau să îi mulțumim pe această cale domnului președinte Ionuț Popa. Din informațiile pe care le avem, cred vom putea juca în Ștefan cel Mare până în septembrie-octombrie, chiar noiembrie, dacă demolarea va începe pe la finalul anului sau din primăvară.

Am găsit înțelegere și știu că deja s-a dat o sumă de bani avans pentru chirie. E o sumă modică. Nu e mare, dar nici să jucăm gratis”, a spus Oneață, potrivit fanatik.ro.

Luna august se apropie! Adică, termenul limită al licitației CNI cu privire la selecția firmei de arhitectura, ce va întocmi studiile de fezabilitate, design și proiectare pentru Noua Arenă Multifuncțională din Ștefan cel Mare.

Dinamo invitată public să-şi dispute meciurile în Capitală: ”Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți”

Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că stadionul ”Arcul de Triumf” poate primi echipele de fotbal.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci de Liga 1. Pe ”Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Eduard Novak a vorbit și despre Dinamo, pe care o așteaptă de asemenea pe ”Arcul de Triumf”.

”Eu cred că da (n.r. – Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak.

21.HOTĂRÂRE DE GUVERN privind înfiinţarea Complexului Sportiv Naţional ”Arcul de Triumf” Bucureşti, precum şi declararea lui ca bun de interes public national Hotărârea a fost aprobată.

CITESTE SI:

Ionel Augustin îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: ”Nu se pune problema sub nicio formă”

Jucătorilor care au retrogradat Dinamo puși la zid: ”La Dinamo nu avea aceeași atitudine”

Alin Buleică a tras concluziile după al treilea amical al verii

3 gânduri despre &8222;“Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns