Ivanov și Ehmann probleme la Dinamo. Care este situația fotbaliștilor

Dinamo nu se regăsește sub nicio formă după retrogradarea în Liga 2, iar rezultatele din partidele de pregătire stau drept dovadă pentru asta. Echipa pregătită de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin a pierdut și al treilea amical al verii, 1-3, contra celor de la FCSB 2 Academica Clinceni.

A fost un meci dominat de echipa noastră, care a avut mult mai multe ocazii de a marca, dar în final ne-am văzut învinși de fosta echipă Unirea Constanța. Totodată, pe lângă rezultat, au surprins câteva absențe din primul 11 și se pare că sunt anumite probleme.

În ceea ce privește situația lui Marco Ehmann, deși Augustin spunea că este accidentat, se pare că nemulțumirea fundașului central este în continuare de actualitate și ar fi transmis astfel în presă și un mesaj de nemulțumire.

”Nu a primit banii solicitați, așa cum dorea, până pe 15 iulie. A transmis că nu va mai veni. Dinamo suferă enorm pe postul de fundaș central, în condițiile în care au început să apară tot mai multe accidentări și la fotbaliștii laterali”, declarația nu este una confirmată.

Despre Antoni Ivanov s-a scris mult în această vară, mijlocașul central bulgar are contract cu Dinamo, deoarece s-a activat clauza prin care Dinamo trebuie să achite Craiovei 50 000 de euro, dar acesta nu este convins că va continua la Dinamo și preferă să nu între la partidele amicale, neavând siguranța viitorului.

Se speculează că, mijlocașul central refuză să joace în amicale, până când nu se lămurește situația clubului, dar și a sa. Antoni Ivanov a evoluat în partida amicală cu Chiajna, dar ulterior nu a mai fost prezent nici măcar la vizita medicală.

Dinamo pregătește două noi mutări în ”haită”

Dinamo se pregăteşte de primul sezon din liga secundă, iar conducerea clubului este pe punctul de a înregistra încă doi jucători.

Ionel Augustin (66 de ani), rămas la Dinamo, alături de Iulian Mihăescu pentru a pregăti echipa înaintea noului sezon, a anunţat că doi noi jucători urmează să sosească în Ştefan cel Mare. Este vorba despre Ovidiu Horşia (21 de ani) şi Andrei Marc (29 de ani).

”Nu pot să zic că nu sunt mulţumit chiar dacă am pierdut. Puteam să câştigăm, am avut o bară, dar din păcate nu putem să ieşim din pasa asta proastă.

Mai aşteptăm jucători şi de luni o să mai vină doi fotbalişti la Săftica. Mai sunt câteva lucruri de discutat, dar sperăm să semneze.

Este vorba despre un fundaş central, Andrei Marc, care a mai fost la Dinamo, şi un mijlocaş, care poate juca pe mai mule posturi, Ovidiu Horşia”, a declarat Ionel Augustin.

Ovidiu Horşia, în discuții cu Dinamo!

Horşia este un jucător deţinut de FCSB, considerat o speranţă în alte vremuri, care urma să petreacă acest sezon împrumutat la fosta Unirea Constanţa, dar ar fi ales acum să facă pasul la Dinamo.

”Eu le-am transmis celor de la Dinamo să vorbească cu impresarul meu și cu domnul Mihai Stoica. Mai am doi ani de contract cu FCSB. Sunt deschis la orice discuție, la orice oportunitate, dar prima dată trebuie reglate aceste lucruri”, a precizat Horșia.

Andrei Marc, confirmă interesul lui Dinamo

Marc este un fotbalist care a mai trecut prin Ştefan cel Mare în perioada februarie 2015 – august 2016, dar şi pe la FCSB, pentru doar o lună, în 2019.

Acesta a fost căpitanul Concordiei Chiajna în ultima stagiune, dar ar urma să semneze cu Dinamo, alături de Horşia, spune Augustin.

”Da, am fost căutat de Dinamo. Vorbim luni!”, a spus Marc.

CITESTE SI:

”Nu pot să mă gândesc că cineva ar vrea să îngroape Dinamo”

Fără Dinamo, Liga 1 nu prezintă mare interes!

„Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo”

3 gânduri despre &8222;Ivanov și Ehmann probleme la Dinamo. Care este situația fotbaliștilor&8221;

Lasă un răspuns