Ovidiu Burcă la o semnătură de Dinamo

Dinamo începe să se organizeze pentru startul ligii secunde și echipa va avea un nou antrenor.

Este vorba de Ovidiu Burcă, care a fost luni la sediul clubului, unde a avut o întâlnire cu reprezentanți ai RTZ și cu liderii DDB. Fostul jucător din Ștefan cel Mare a primit ”girul” pentru a prelua echipa.

Fostul fundaș a fost însoțit în vizita la sediul clubului de Vlad Iacob. Ulterior, Ovidiu Burcă și Vlad Iacob au mers la Computerland, unde au avut o întâlnire cu Nicolae Badea.

Conducerea clubului trebuie să grăbească pasul, deoarece noul sezon din Liga 2 începe pe 6 august.

De reținut este faptul că Burcă nu a semnat momentan, doar și-a dat acceptul, însă doar în condițiile în care Vlad Iacob va deveni noul administrator special al clubului, Burcă fiind ales chiar de către viitorul administrator special, nefiind nicidecum antrenor numit de DDB. Ovidiu Burcă va începe treaba doar în momentul în care se va lămuri situația administratorul special, nu mai devreme.

Vlad Iacob are nevoie de semnăturile tuturor acționarilor pentru a putea deveni noul administrator special!

Ovidiu Burcă are experiență limitată că antrenor principal, a promovat recent cu CSM Slatina în liga secundă și a activat mai mult în zona administrativă după retragerea din cariera de jucător.

Ovidiu Burcă (42 de ani) a confirmat că a vorbit cu Vlad Iacob despre Dinamo: ”Lucrurile sunt foarte neclare, e o situație complicată, complexă la Dinamo și atât pot să vă spun în momentul asta.

Îl cunosc pe Vlad Iacob de foarte mult timp, de când lucram în administrație. E un tânăr care și-a dorit foarte mult timp să intre în zona de administrație sportivă, de a manageria un club, e un tânăr cu foarte mult entuziasm.

Bineînțeles! Cine nu și-ar dori să antreneze Dinamo? Despre asta e vorba, în condițiile actuale, de incertitudine, de instabilitate, de depresia generală, cred că niciun antrenor nu poate face minuni”, a spus Ovidiu Burcă la Playsport Live.

CITESTE SI:

Dinamo, două noi meciuri de pregătire

Dorit la Dinamo, Ovidiu Horșia nu ar spune nu: ”Vreau să reziliez”

Ivanov și Ehmann probleme la Dinamo. Care este situația fotbaliștilor

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă la o semnătură de Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s