Ovidiu Horșia, de la FCSB la Dinamo? Anunțul lui Gigi Becali

Dinamo se pregăteşte de primul sezon din liga secundă, iar conducerea clubului este aproape să rezolve aducerea mijlocașului, Ovidiu Horșia, în vârstă de 21 de ani.

Aflat sub contract cu FCSB, Ovidiu Horșia nu intră în calculele pentru prima echipă, iar fotbalistul ar accepta să joace în Ștefan cel Mare: ”Vreau să reziliez cu Fcsb și să semnez cu Dinamo”.

Horșia s-a antrenat cu Unirea Constanța de la reunirea echipei care are în componență numai jucători de la FCSB și care se dorește a fi ”satelitul” echipei patronate de Gigi Becali, făcând inclusiv demersuri să-și schimbe numele în FCSB A Clinceni. La Clinceni își desfășoară antrenamentele această echipă.

Becali spune că nu se mai bazează pe Horșia, iar decizia în privința mutării îi aparție lui Mihai Stoica.

”Sincer să fiu, nici nu mai aveam habar de Horșia ăsta pe unde mai este. Nici nu mă interesează, că dacă era vreun mare fotbalist era la prima echipă, nu? Nu i-am auzit pe ai mei din club să îmi spună că îl vrea Zăvăleanu la Dinamo. Dacă Meme (n.r. – Mihai Stoica) vrea să îi dea drumul băiatului, atunci să plece.

Dar aici Meme decide, nu mă interesează pe mine Horșia. Nu am ajuns să fiu eu tatăl tuturor copiilor de la FCSB. Am fost un tată bun și am fost luat de… Nu mai zic, că iar mă enervez. I-am luat pe toți eu de băiat bun de la salarii mici și i-am făcut cu salarii de la peste 10 de mii la 30 de mii.

Deci, Meme e cel care decide ce facem cu Horșia”, a spus Gigi Becali, supărat după ce ieri seară FCSB a remizat pe teren propriu cu nou-promovata în Liga 1 Universitatea Cluj (scor 1-1).

Oficialul clubului, Mihai Stoica a transmis că va asculta dorința jucătorului.

”Mihai Stoica decide că dacă Ovidiu Horşia vrea să meargă oriunde vrea să meargă Ovidiu Horşia, merge. Nu contează dacă e Dinamo, dacă e… dacă vrea Horşia la Dinamo, merge le Dinamo.

Dar eu în locul lui Ovidiu Horşia, după amicalul dintre FCSB A Clinceni, că aşa se cheamă, şi Dinamo, când FCSB A Clinceni i-a dominat pe Dinamo categoric, că Dinamo nu putea să stea în picioare, aş rămâne la FCSB A Clinceni decât să merg la Dinamo.

Dar, mă rog, e opțiunea lui, dacă el crede că Dinamo poate să… că am înţeles că ar mai vrea să ia jucători, dar mă rog…”, a spus Mihai Stoica.

La nivel oficial, Dinamo a prezentat până acum doar trei jucători pentru pregătire sezonului de Liga 2, pe Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr și Neluț Roșu.

34 de meciuri are Horsia pentru Gaz Metan, unde a marcat 2 goluri și a oferit 4 pase decisive

5 goluri în 28 de meciuri a avut pentru Academica Clinceni

6 goluri și 4 pase decisive a strâns pentru Poli Iași în 39 de meciuri

21 de ani are Ovidiu Horsia

67 de meciuri are în prima ligă

28 de meciuri are în liga secundă

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă la o semnătură de Dinamo

Dinamo, două noi meciuri de pregătire

Dorit la Dinamo, Ovidiu Horșia nu ar spune nu: ”Vreau să reziliez”

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Horșia, de la FCSB la Dinamo? Anunțul lui Gigi Becali&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s