Ahmed Bani, în ”negocieri avansate” cu o echipă din prima ligă

Ajunsă în Liga 2, pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo a fost părăsită de aproape toţi jucătorii pe care s-a bazat în ultima stagiune, dar spera că mai poate ţine de fotbaliştii crescuţi la club.

Însă și Ahmed Bani poate părăsi și el Dinamo în această vară. Tânărul de 19 ani este în ”negocieri avansate” cu FC Botoşani.

Finanțatorul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime a dezvăluit că Bani este aproape de a ajunge la un acrod cu FC Botoşani şi a punctat că speră că acesta se va alătura echipei sale.

”Sunt nişte jucători cu care sper să fac mai multe, plus că… Perianu e bun, ştiam că e bun, dar nu e al nostru din păcate. Sper să vină Ahmed Bani, de la Dinamo.

Sper să îl luăm, suntem în negocieri avansate. Încă mai căutam jucători care să facă diferenţal”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

Dinamo, aproape să-l piardă pe Ahmed Bani

Tatăl și impresarul lui Ahmed Bani a recunoscut faptul că fiul său prezintă interes pentru câteva echipe importante din Liga 1, care tind la play-off, FC Botoșani și Campionii FC Argeș, dar și pentru o formație abia promovată din Liga 2, FC Hermannstadt. Pe lângă aceste propuneri, Bani este dorit și în afara României.

Mijlocașul este de interes pentru un club din prima ligă cipriotă, dar sunt șanse să prindă experiență chiar și la Dinamo, pentru care să evolueze și în Liga 2.

”Eu am patru-cinci oferte în acest moment! Am foarte multe oferte și m-a contactat foarte multă lume. M-au sunat și de la Botoșani și de la FC Argeș, de la Hermannstadt. Sunt multe echipe interesate de el. Are și o ofertă din prima ligă din Cipru pe un salariu foarte bun. Dar ce să zic eu?

Să meargă unde se simte mai bine cu sufletul. Dacă mai stă încă un an la Dinamo să ajute nu ar fi o tragedie”, a declarat tatăl și impresarul lui Ahmed Bani.

CITESTE SI:

Roberto Diniță s-a lăsat de fotbal la doar 19 ani. Povestea deciziei luate

Ovidiu Burcă, tot mai aproape de Dinamo. Prima reacție a tehnicianului

Ovidiu Horșia, de la FCSB la Dinamo? Anunțul lui Gigi Becali

3 gânduri despre &8222;Ahmed Bani, în ”negocieri avansate” cu o echipă din prima ligă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s