Ovidiu Burcă: ”La Dinamo asta ar trebui să fie mentalitatea

Dinamo și-a găsit un antrenor pentru primul sezon din istorie în Liga 2.

Ovidiu Burcă (42 de ani) este favorit să ocupe postul de antrenor. După retrogradare, de pregătirea echipei s-au ocupat Iulian Mihăescu și Ionel Augustin.

Momentan, Burcă și Dinamo nu au ajuns la un acord. Mutarea este blocată de numirea unui administrator special, practic singurul din organigrama clubului care ar avea ”puterea” de a face acest lucru.

Fost jucător în Ștefan cel Mare, Burcă a recunoscut că a avut discuții cu cei din conducerea lui Dinamo și vrea să cunoască bine situația la zi a clubului.

”A fost o discuţie, rămâne să vedem zilele următoare ce se va întâmpla. Dar da, au avut loc discuţii. Dinamo este tentantă pentru oricine. Rămâne de văzut în ce condiţii. De asta am avut aceste discuţii, pentru a vedea care sunt condiţiile de la Dinamo, să ştiu pe ce ne putem baza.

Obiectivul la Dinamo este să câştigi. Este în ADN-ul clubului, să câştigi fiecare meci, să câştigi trofee. Cu promovări, Dinamo este puţin obişnuită pentru că nu a mai fost acolo, să se bată la promovare. Dar, la Dinamo asta ar trebui să fie mentalitatea. Să câştige meci de meci.

Cine vine să spună altceva, ori nu cunoaşte istoria, ori nu cunoaşte clubul. Indiferent de moment, mi-e greu să cred că suporterii dinamovişti acceptă să vadă echipa luptându-se prin Liga 2”, a spus Ovidiu Burcă, pentru fanatik.ro.

”Pentru mine, este important să cunosc momentul, să văd ce lipsuri sunt. Să văd ce se poate realiza şi ce se poate construi. Eu cunosc foarte bine clubul şi ştiu că aici nu e timp. Suporterii nu au răbdare la cluburile mari. Şi bineînţeles, cel mai expus este antrenorul. De asta, dacă îmi asum un lucru, vreau să ştiu în ce mă bag. Despre asta este vorba.

Deocamdată, nu există un administrator special, o ierarhie foarte clară. Acţionarii trebuie să se aşeze la masă, să îşi rezolve lucrurile şi abia de acolo vom începe să avem discuţii concrete”, a mai afirmat fostul fundaș.

Burcă a evoluat ca jucător la Dinamo, unde a cucerit un titlu, trei Cupe ale României și o Supercupă.

După retragere, Burcă a activat ca director sportiv la Oțelul Galați. A trecut, apoi, la Rapid, unde a fost președinte și antrenor la U19 și echipa a doua, iar în sezonul precedent a pregătit-o pe CSM Slatina, prima sa experiență ca antrenor principal la o echipă de seniori.

CITESTE SI:

Ahmed Bani, în ”negocieri avansate” cu o echipă din prima ligă

Roberto Diniță s-a lăsat de fotbal la doar 19 ani. Povestea deciziei luate

Ovidiu Burcă, tot mai aproape de Dinamo. Prima reacție a tehnicianului

4 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă: ”La Dinamo asta ar trebui să fie mentalitatea&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s