Zi decisivă la Dinamo!? Vlad Iacob îl înlocuiește pe Iuliu Mureșan în funcția de administrator special

Ajunsă în Liga 2, pentru prima dată în istoria de 74 de ani și după o perioadă de incertitudine, lucrurile au început să se miște la Dinamo.

Ovidiu Burcă va fi noul antrenor din Ștefan cel Mare, dar oficializarea se va face în momentul în care se va lămuri situația administratorul special, nu mai devreme.

Vlad Iacob are nevoie de semnăturile tuturor acționarilor pentru a putea deveni noul administrator special.

Astfel, marți, 19 iulie, a fost convocată Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo, iar înlăturarea lui Iuliu Mureșan va fi oficializată.

Înainte de startul sezonului în Liga 2, Dinamo nu are antrenor și președinte și nici nu știe bugetul pe care se poate baza.

Dorin Șerdean deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, prin firma Lotus, după ce a încheiat un acord cu spaniolul Pablo Cortacero.

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, vrea să ajungă la un acord cu Dorin Șerdean pentru un nou administrator special. Propunerea pentru această funcție este Vlad Iacob, în vârstă de 34 de ani. Acesta se pare că este pe placul tuturor acționarilor și este doar o chestiune de timp, până să fie numit oficial.

”Nu vreau să fac deocamdată niciun un comentariu. Dacă marți se va întâmpla ceva oficial, atunci putem discuta despre implicarea mea la Dinamo. Însă, în acest moment, nu are rost să facem speculații. Vă rog să mă înțelegeți”, declara Vlad Iacob zilele trecute.

Vlad Iacob a absolvit Academia de Studii Economice din București și a terminat un master în management sportiv, la Barcelona, în cadrul Johan Cruyff Institute.

Ovidiu Burcă, tot mai aproape de Dinamo: ”Trebui să se numească un administrator special”

Ovidiu Burcă (42 de ani) este favorit să ocupe postul de antrenor. După retrogradare, de pregătirea echipei s-au ocupat Iulian Mihăescu și Ionel Augustin.

Fost jucător din Ștefan cel Mare, a fost luni la sediul clubului, unde a avut o întâlnire cu reprezentanți ai RTZ și cu liderii DDB. Burcă a primit ”girul” pentru a prelua echipa.

Fostul fundaș a fost însoțit în vizita la sediul clubului de Vlad Iacob. Ulterior, Ovidiu Burcă și Vlad Iacob au mers la Computerland, unde au avut o întâlnire cu Nicolae Badea.

Conducerea clubului trebuie să grăbească pasul, deoarece noul sezon din Liga 2 începe pe 6 august.

Ovidiu Burcă a recunoscut că a avut discuții cu cei din conducerea clubului Dinamo.

”Au fost niște discuții astăzi, dar lucrurile nu sunt clare. Nu pot confirma că sunt antrenorul lui Dinamo, pentru că nu am semnat absolut nimic. Am vrut să văd exact care e situația clubului, am avut o întâlnire și cu reprezentanții DDB, dar și cu reprezentanții administratorului judiciar.

Lucrurile sunt încă un pic departe de a fi aranjate. Ar trebui să se numească un administrator special, iar de acolo lucrurile trebuie să intre în normalitate. Vedem zilele viitoare ce se va întâmpla”, a spus Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Program Liga 2. Când va avea loc tragerea la sorți

Ovidiu Burcă: ”La Dinamo asta ar trebui să fie mentalitatea

Ahmed Bani, în ”negocieri avansate” cu o echipă din prima ligă

3 gânduri despre &8222;Zi decisivă la Dinamo!? Vlad Iacob îl înlocuiește pe Iuliu Mureșan în funcția de administrator special&8221;

Lasă un răspuns