Dinamo, două noi meciuri de pregătire

Dinamo continuă seria partidelor amicale, tot în deplasare.

”Câinii” au pierdut primele trei partide de pregătire înainte de sezonul 2022/2023, împotriva unor viitoare adversare din Liga 2: 0-1 cu Concordia Chiajna, 0-5 cu Unirea Slobozia şi 1-3 cu Unirea Constanţa.

Echipa pregătită de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin va juca sâmbătă, la Plopeni, cu divizionara „C” din localitate, iar miercurea viitoare va primi replica ilfovenilor de la SC Popești-Leordeni.

Este posibil să apară modificări, în cazul în care Ovidiu Burcă va fi numit antrenor principal, iar acesta va mai dori să dispute aceste două partide de pregătire.

Dinamo pregătește două noi mutări în ”haită”

Dinamo se pregăteşte de primul sezon din liga secundă, iar conducerea clubului este pe punctul de a înregistra încă doi jucători.

Ionel Augustin (66 de ani), rămas la Dinamo, alături de Iulian Mihăescu pentru a pregăti echipa înaintea noului sezon, a anunţat că doi noi jucători urmează să sosească în Ştefan cel Mare. Este vorba despre Ovidiu Horşia (21 de ani) şi Andrei Marc (29 de ani).

Mai aşteptăm jucători şi de luni o să mai vină doi fotbalişti la Săftica. Mai sunt câteva lucruri de discutat, dar sperăm să semneze.

Este vorba despre un fundaş central, Andrei Marc, care a mai fost la Dinamo, şi un mijlocaş, care poate juca pe mai mule posturi, Ovidiu Horşia”, a declarat Ionel Augustin.

Ovidiu Horşia, în discuții cu Dinamo!

Ovidiu Horșia, se află momentan sub contract cu FCSB și a jucat la FCSB 2 în prima repriză a amicalului de sâmbătă cu Dinamo. Mijlocașul a vorbit despre venirea în Ștefan cel Mare.

”Aștept și eu zilele astea să se concretizeze ceva cu Dinamo. Nu e încă 100% nimic. Mai am doi ani contract cu FCSB, numai că vreau să reziliez.

Nu cred că o să fie probleme și am înțeles că o să îmi dea foaia de reziliere să o semnez. Acum sunt bine din punct de vedere fizic, mi-am revenit și eu după accidentarea gravă. Să vedem ce planuri au și ce jucători vor să mai aducă.

Am jucat 45 de minute la FCSB 2 în amicalul cu Dinamo. Dinamo s-a mișcat bine în prima repriză, pentru că au fost câțiva jucători cu experiență. În a doua repriză s-a văzut că s-au făcut schimbări și sunt mai mulți copii.

Nu mi-e teamă că o să fiu primit rău de suporterii lui Dinamo. Trebuie să discut și eu cu cei din conducere și cu impresarul meu. Nu am fost un jucător exponențial pentru FCSB și nu cred că va fi o problemă. Mai sunt în discuții și cu alte echipe din prima ligă. Unii în insolvență, alții cu alte probleme. Am negociat cu CS Mioveni și Hermannstadt”, a spus Ovidiu Horșia pentru fanatik.ro.

Andrei Marc, confirmă interesul lui Dinamo

Marc este un fotbalist care a mai trecut prin Ştefan cel Mare în perioada februarie 2015 – august 2016, dar şi pe la FCSB, pentru doar o lună, în 2019.

Acesta a fost căpitanul Concordiei Chiajna în ultima stagiune, dar ar urma să semneze cu Dinamo, alături de Horşia, spune Augustin.

”Da, am fost căutat de Dinamo. Vorbim luni!”, a spus Marc.

CITESTE SI:

Dorit la Dinamo, Ovidiu Horșia nu ar spune nu: ”Vreau să reziliez”

Ivanov și Ehmann probleme la Dinamo. Care este situația fotbaliștilor

”Nu pot să mă gândesc că cineva ar vrea să îngroape Dinamo”

3 gânduri despre &8222;Dinamo, două noi meciuri de pregătire&8221;

Lasă un răspuns