Dorit la Dinamo, Ovidiu Horșia nu ar spune nu: ”Vreau să reziliez”

Dinamo se pregăteşte de primul sezon din liga secundă, iar conducerea clubului este aproape să rezolve aducerea mijlocașului, Ovidiu Horșia, în vârstă de 21 de ani.

Anunțul interesului lui Dinamo pentru Ovidiu Horșia a fost făcut de Ionel Augustin, care alături de Iulian Mihăescu pregătesc echipa înaintea noului sezon. ”Oneață” a spus că și Andrei Marc este dorit în ”haită”.

”Nu pot să zic că nu sunt mulţumit chiar dacă am pierdut. Puteam să câştigăm, am avut o bară, dar din păcate nu putem să ieşim din pasa asta proastă.

Mai aşteptăm jucători şi de luni o să mai vină doi fotbalişti la Săftica. Mai sunt câteva lucruri de discutat, dar sperăm să semneze.

Este vorba despre un fundaş central, Andrei Marc, care a mai fost la Dinamo, şi un mijlocaş, care poate juca pe mai mule posturi, Ovidiu Horşia”, a declarat Ionel Augustin.

Ovidiu Horșia, se află momentan sub contract cu FCSB și a jucat la FCSB 2 în prima repriză a amicalului de sâmbătă cu Dinamo. Mijlocașul a vorbit despre venirea în Ștefan cel Mare.

”Aștept și eu zilele astea să se concretizeze ceva cu Dinamo. Nu e încă 100% nimic. Mai am doi ani contract cu FCSB, numai că vreau să reziliez.

Nu cred că o să fie probleme și am înțeles că o să îmi dea foaia de reziliere să o semnez. Acum sunt bine din punct de vedere fizic, mi-am revenit și eu după accidentarea gravă. Să vedem ce planuri au și ce jucători vor să mai aducă.

Am jucat 45 de minute la FCSB 2 în amicalul cu Dinamo. Dinamo s-a mișcat bine în prima repriză, pentru că au fost câțiva jucători cu experiență. În a doua repriză s-a văzut că s-au făcut schimbări și sunt mai mulți copii.

Nu mi-e teamă că o să fiu primit rău de suporterii lui Dinamo. Trebuie să discut și eu cu cei din conducere și cu impresarul meu. Nu am fost un jucător exponențial pentru FCSB și nu cred că va fi o problemă. Mai sunt în discuții și cu alte echipe din prima ligă. Unii în insolvență, alții cu alte probleme. Am negociat cu CS Mioveni și Hermannstadt”, a spus Ovidiu Horșia pentru fanatik.ro.

Andrei Marc, confirmă interesul lui Dinamo

Marc este un fotbalist care a mai trecut prin Ştefan cel Mare în perioada februarie 2015 – august 2016, dar şi pe la FCSB, pentru doar o lună, în 2019.

Acesta a fost căpitanul Concordiei Chiajna în ultima stagiune, dar ar urma să semneze cu Dinamo, alături de Horşia, spune Augustin.

”Da, am fost căutat de Dinamo. Vorbim luni!”, a spus Marc.

CITESTE SI:

Ivanov și Ehmann probleme la Dinamo. Care este situația fotbaliștilor

”Nu pot să mă gândesc că cineva ar vrea să îngroape Dinamo”

Fără Dinamo, Liga 1 nu prezintă mare interes!

3 gânduri despre &8222;Dorit la Dinamo, Ovidiu Horșia nu ar spune nu: ”Vreau să reziliez”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s