”Nu pot să mă gândesc că cineva ar vrea să îngroape Dinamo”

Dinamo se pregăteşte de primul sezon din liga secundă. “Câinii” au multe probleme, iar în toată această perioada de haos, Dinamo a reușit câteva transferuri interesante.

Neluț Roșu (29 de ani), pare cel mai bun transfer al lui Dinamo din această vară, un mijlocaș central cu multă experiență în Liga I, acesta a ales să vină la Dinamo și spune că nu regretă niciun moment alegerea făcută. El spune că nu trebuie trase foarte multe concluzii după partidele amicale, dar spune că și conducerea trebuie să își facă treaba.

Totodată, nou-venitul încearcă să ofere optimism fanilor și nu se gândește la lucruri meschine venite din alte părți.

”Încercăm să formăm un grup cât mai puternic, să mai aducem niște jucători. Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo. Timp este suficient. Sper să vină jucători care au evoluat, ca să joace direct.

Nu regret nicio secundă că am semnat cu Dinamo, am ales cu inima, cu sufletul, am renunțat la o grămadă de bani ca să vin. Sper să fie alegerea bună, să ne întoarcem în Liga 1, acolo unde e locul lui Dinamo.

Da, s-ar putea ca suporterii să fie îngrijorați de situația din amicale. Dar așa e în pregătire, nu trebuie trase concluziile acum, important va fi ce vom face în campionat. Liga 2 este o competiție foarte grea, sper că înțelegem toți și vom pune osul la treabă.

Este o onoare să port banderola, am venit să formăm un grup puternic și cred că vom reuși. Noi, jucătorii, să ne facem datoria pe teren, iar cei din conducere să ajute tot ceea ce înseamnă brand. Nu depinde doar de noi. Sper ca problemele care sunt să se rezolve treptat.

Nu pot să mă gândesc că cineva ar vrea să îngroape Dinamo. Lumea vorbește foarte mult de Dinamo, pentru că e echipă mare și în jurul unui astfel de club sunt întotdeauna discuții”, a spus Neluț Roșu.

Neluț Roșu, a semnat săptămâna trecută cu Dinamo, un contract valabil pe un sezon, cu drept automat de prelungire pe încă unul dacă echipa va reveni în primul eșalon.

Mijlocașul, în sezonul trecut a fost sub contract în Liga 2, cu Concordia Chiajna, unde a fost împrumutat de FC Voluntari.

CITESTE SI:

Fără Dinamo, Liga 1 nu prezintă mare interes!

„Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo”

Ionel Augustin îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: ”Nu se pune problema sub nicio formă”

3 gânduri despre &8222;”Nu pot să mă gândesc că cineva ar vrea să îngroape Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s