”Corleone”, revenire în fotbalul românesc: ”Am făcut lucruri deosebite”

Dumitru Dragomir a petrecut 20 de ani în fruntea LPF, ani în care fotbalul românesc s-a aflat într-un declin constant, care a dus în final la starea actuală a echipei naţionale şi Ligii 1.

În ciuda numeroaselor greşeli şi abuzuri făcute în perioada în care s-a aflat la conducerea fotbalului românesc, alături de Mircea Sandu, Dragomir consideră că nu este destul de apreciat.

Într-un interviu, Dumitru Dragomir a fost întrebat dacă şi-ar dori să mai revină în fotbal, pe postul de consilier. Fostul şef de la LPF a ţinut un discurs aprins în legătură cu reuşitele sale şi ale lui Mircea Sandu, care nu ar fi fost apreciate.

Acesta a spus clar că nu şi şi-a plâns de milă pentru felul în care ar fi fost tratat după ce a făcut ”lucruri deosebite”.

(n.r. nici măcar consilier nu aţi mai accepta să fiţi în fotbal?) Nu. Am fost rănit. Am muncit 41 de ani în fotbal. Am făcut lucruri deosebite, inclusiv o lege organică la care am drept de autor singur.

Şi am fost înjurat pe stadion. M-au trimis la puşcărie, la brutărie, mi-au dat de am bucile umflate cât mi-au dat, ce să fac? Aşa că nu sunt speriat. Dar ce să fac? Am 77 de ani.

Îi mai las şi pe ăştia tineri să facă. Numai ca nu am fost respectaţi de cei care au venit la fotbal. Nu am fost respectaţi de aceste non-valori. Şi asta m-a durut nemaipomenit de mult.

Preşedintele Federaţiei care a făcut Buftea, care a făcut Mogoşoaia, care a făcut clădirile Federaţiei Române, care a contribuit la aducerea Campionatului European aici şi stadioanele care s-au făcut, s-au făcut datorită lui Mircea Sandu, mă, să nu-i dai o invitaţie la un meci al echipei naţionale?

Sau lui Mitică Dragomir, numai pentru faptul că 40 de ani a muncit pentru fotbalul ăsta şi ce fotbalişti a putut să scoată Mitică Dragomir.

Pe blat să-i fi cerut bani. Invitaţia asta te costă 1000 de dolari. Dar să văd ca-mi dă şi mie o invitaţie unde merit să stau. Aşa ceva nu se poate”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

CITESTE SI:

Dinamo prezintă interes! Un nou om de afaceri interesat: ”Am dorit și în trecut să preiaiu Dinamo”

Dinamo continuă seria partidelor amicale. Cu cine vor juca ”câinii” în al 5-lea meci de pregătire

Vlad Iacob, întâlnire cu Mohammad Murad: ”Am discutat despre posibilitatea de a ajuta clubul”

3 gânduri despre &8222;”Corleone”, revenire în fotbalul românesc: ”Am făcut lucruri deosebite”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s