Reacția lui Ionuț Nedelcearu, după ce s-a înțeles cu Palermo: ”Am multe de demonstrat în fotbalul italian”

Ionuț Nedelcearu a efectuat de vineri vizita medicală și azi a semnat cu Palermo FC, club nou-promovat în Serie B. Fostul dinamovist a avut o vară plină de opțiuni, existând interes din mai multe direcții pentru el.

Pe de o parte, FCSB și Universitatea Craiova din Superliga. În același timp, campioana Poloniei, Lech Poznan. Dar și o serie de cluburi din Serie B care și l-au dorit insistent.

Ionuț Nedelcearu, a oferit primele declarații după semnarea contractului, care este valabil pe trei ani.

“Sunt foarte fericit că am semnat cu Palermo. Am multe de demonstrat în fotbalul italian iar proiectul pe care l-am descoperit aici cred că e cea mai bună șansă. Trebuie să readucem Palermo în prim-planul fotbalului din Italia, unde îi este locul. Cunosc deja acest campionat și îmi va fi mult mai ușor în noul sezon”, a declarat Nedelcearu pentru playsport.ro.

Ionuț Nedelcearu a ajuns în Italia în urmă cu un an, când Crotone l-a cumpărat de la AEK Atena pentru 1.25 milioane de euro, iar în ultimul sezon a fost jucător de bază la formația calabreză, pentru care a evoluat în 36 de jocuri.

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) a început fotbalul la Dinamo, iar clubul nostru l-a vândut la UFA pentru 700.000 de euro în februarie 2018. A stat la gruparea din Rusia până în octombrie 2020, atunci când grecii de la AEK Atena l-au cumpărat cu 550.000 de euro.

Internaționalul român a fost vândut de AEK Atena la Crotone în iulie 2021 pentru 1,25 milioane de euro, iar pentru formația care evolua la acel moment în Serie B a jucat în 36 de meciuri și a dat două goluri.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Ionuț Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C la finalul sezonului 2021 – 2022. După ce echipa sa a ajuns în cel de-al treilea eșalon din Italia, internaționalul român a început să își caute un alt angajamemt.

21 de meciuri și două goluri are Ionuț Nedelcearu la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 27 martie 2018 într-un meci amical câștigat cu Suedia, scor 1-0.

CITESTE SI:

Sergiu Hanca și-a găsit echipă! Când va fi prezentat oficial

Dinamo, încă două partide amicale înaintea debutului noului sezon din Liga 2

Handbal I Luptă în patru pentru drepturile TV. Lipsa de audiență duce doar la transmiterea meciurilor importante

Lasă un răspuns