Video I În loc de transferuri, Ovidiu Burcă anunță două plecări din Ștefan cel Mare: ”Nu țin pe nimeni cu forța”

Dinamo, se pregătește pentru debutul în Liga 2, are un nou antrenor, Ovidiu Burcă (42 de ani), și un nou administrator special, Vlad Iacob (34 de ani).

Noul tehnician din Ștefan cel Mare, Ovidiu Burcă a anunțat că nu se mai bazează pe Marco Ehmann (21 de ani, fundaș central). De asemenea, Burcă susține că mijlocașul central Antoni Ivanov (26) se află într-o situație specială, bulgarul dorindu-și să plece.

Stoperul român născut în Germania, Marco Ehmann nu se mai prezintă la antrenamente. Totodată, mijlocașul în vârstă de 26 de ani, Antoni Ivanov a refuzat să mai joace în partidele amicale la Dinamo, chiar dacă s-a pregătit la Săftica în ultimele săptămâni.

Acesta nu dorește să joace, până când nu se lămuri situația sa!

”Ehamnn și-a exprimat dorința de nu a mai continua alături de noi. Nu țin pe nimeni cu forța. Vreau jucători care să dea 100% pentru tricoul lui Dinamo. A spus că nu mai vrea să rămână alături de noi și este un subiect închis. Rămâne să se înțeleagă cu conducerea în privința rezilierii.

Am stat de vorbă cu Ivanov, îl înțeleg, e un jucător care are anumite aspirații. Are două variante: să rămână sau să existe un club care achite pentru el 50.000 de euro. Atunci, cei din conducere îi vor da drumul să plece. El face parte din lotul nostru, l-am găsit dezamăgit, așa cum i-am găsit pe toți cei care au retrogradat anul trecut. Dar trebuie să iasă din depresie și să se reorienteze la fotbal”, a precizat Burcă la Radio Dinamo 1948.

CITESTE SI:

Sergiu Hanca și-a găsit echipă! Când va fi prezentat oficial

Dinamo, încă două partide amicale înaintea debutului noului sezon din Liga 2

Handbal I Luptă în patru pentru drepturile TV. Lipsa de audiență duce doar la transmiterea meciurilor importante

3 gânduri despre &8222;Video I În loc de transferuri, Ovidiu Burcă anunță două plecări din Ștefan cel Mare: ”Nu țin pe nimeni cu forța”&8221;

Lasă un răspuns