Amical I Popești Leordeni- Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo dispută în această dimineață un nou meci amical, al 5-lea test de pregătire al perioadei de vară.

Dinamo a pierdut primele 3 meciuri de pregătire, împotriva divizionarelor secunde, Concordia Chiajna (0-1), Unirea Slobozia (0-5) și Fcsb II Clinceni (1-3), dar a câștigat ultimul meci de pregătire, împotriva celor de la CSO Plopeni, formație de liga a treia.

A fost de altfel primul meci al lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo, un prim prilej să îi vadă la lucru pe băieți. În această dimineață, începând cu ora 10:00, Dinamo va dispută încă un meci de pregătire, tot cu o echipă de liga a treia, Popești Leordeni, o formație care s-a bătut pentru promovare în sezonul trecut.

Meciul se va juca la Popești-Leordeni, însă nu va fi permis accesul spectatorilor pe stadion.

”Avem încă un meci amical împotriva celor de la Popești Leordeni, o cunosc bine, va fi un test foarte bun, mai ales că ultimele două meciuri devin ultimele înainte de începerea campionatului, devin esențiale pentru pregătirea primului meci”, a spus Ovidiu Burcă pentru Radio Dinamo 1948.

Primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

DINAMO: Denis Oncescu- Gabriel Moura, Tone David, Deniz Giafer, Ionut Amzar- Alin Dudea (C), Nelut Rosu- Antonio Bordusanu, Ahmed Bani, Valentin Lazar- Vasile Buhaescu.

REZERVE: Stefan Fara, Mihai Esnau, Alin Buleica, Alin Stan, Antoni Ivanov, Mario Zamfir, Geani Cretu, Gavrila Bogdan, Bobea Ionut, Iulian Rosu, Ionescu Cristian, Andrei Florescu, Pop Alexandru, Catalin Magureanu, Cune Yanis, Dinu Daniel.

CCJ, prioritar pentru conducere tehnică a lui Dinamo: ”Știu că au un potențial”

Noul tehnician din Ștefan cel Mare, a anunțat că se va baza pe tinerii dinamoviști educați în spiritul dinamovist, în detrimentul unor jucători fără nume, veniți din ligi necunoscute.

”Cei doi jucători străini (n.r Jami Djegherif și Guillaume Thiry), nu sunt de nivelul dorit de noi la Dinamo, mai sunt câțiva jucători pe care aș vrea să îi văd în continuare, vor mai veni jucători zilele acestea, vom bate palma cu unii dintre ei și veți afla. Trebuie să ridicăm nivelul, cerințele.

Prefer să iau niște jucători din centrul de copii și juniori, să am răbdare cu ei, să știu că au un potențial, decât să iau niște jucători din ligi necunoscute. Mereu când eram în alte părți, când vedeam juniorii lui Dinamo, eram fascinat. Dinamo a avut jucători foarte buni la CCJ, nu știu de ce, probabil presiunea, conducerea nu a dat antrenorilor răbdare, pentru a promova tineri din propria pepinieră.

E nevoie de timp să crească, dar dacă vor avea un cadru cu care să se antreneze, oameni să îi ghideze, imposibil să nu ajungă la un nivel bun”, a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

Totodată, Ovidiu Burcă a afirmat faptul că lotul este destul de dezechilibrat și se caută soluții, chiar dacă timpul presează.

”În primul rând, lotul este un pic dezechilibrat pe posturi, căutăm soluții pentru posturile de juniori, așa cum sunt regulile, alcătuirea trebuia să înceapă de acolo, care sunt jucătorii Under, care sunt dublurile lor, triplările în anumite cazuri. Încă nu avem lucrurile clar configurate la nivelul juniorilor, e bine să ai dubluri pe acel post, ca să nu faci multe schimbări în cadrul echipei.

Avem nevoie de câteva întăriri, se lucrează și vom lua cele mai bune decizii. Timpul ne presează, căutăm soluții pentru a ne permite să intrăm în lupta pentru promovare încă din primul an”, a declarat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

CCJ, prioritar pentru conducere tehnică a lui Dinamo: ”Știu că au un potențial”

Video I Ovidiu Burcă și-a stabilit obiectivele pe termen scurt la Dinamo: ”Vreau să readuc acest spirit”

Video I În loc de transferuri, Ovidiu Burcă anunță două plecări din Ștefan cel Mare: ”Nu țin pe nimeni cu forța”

3 gânduri despre &8222;Amical I Popești Leordeni- Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns