Ionel Dănciulescu lămurește lucrurile: ”Mai este o problemă”

Dinamo începe să se organizeze pentru startul ligii secunde. Ajunsă în Liga 2, pentru prima dată în istoria de 74 de ani și după o perioadă de incertitudine, lucrurile au început să se miște la Dinamo.

Iar noua conducere tehnică, formată din Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenor principal, care îi va avea alături de el pe Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, ca ”secunzi” și pe Florin Marin, pe postul de consilier, vor da, mâine, startul noului sezon de Liga 2.

Odată cu înlocuirea lui Iuliu Mureșan cu Vlad Iacob (34 de ani), cel care este noul administrator special al echipei, la Dinamo s-a vorbit și depsre o potențială revenire a lui Ionel Dănciulescu, cel plecat după venirea lui Pablo Cortacero ca acționar majoritar, în 2019.

Angajat al secției de fotbal a clubului sportiv Dinamo, acesta a vorbit despre respectul pe care îl are față de oamenii de acolo și a motivat o posibiliă revenire la Dinamo, formația din Liga a 2-a, dificilă din acest punct de vedere.

„Discuții au fost, dar nu o ofertă concretă. Mai este o problemă în momentul de față fiindcă eu sunt angajat la CS Dinamo. Eu sunt genul de persoană care este loială, mai ales că oamenii de acolo m-au tratat cu respect”, a spus Ionel Dănciulescu la Liga Digisport.

Dinamo va debuta, mâine, de la ora 17:00, pentru prima oară în istorie, în Liga a 2-a.

”Va fi spectacol, deoarece jucăm cu Dinamo”

Programată inițial pe un teren sintetic din complexul sportiv al FRF de la Buftea, partida a fost mutată la Clinceni

Patronul-președinte-antrenor al celor de la Progresului Spartac, Andrei Erimia, a reușit mutarea partidei pentru ca spectatorii să aibă, acces în tribune. Asta, fiindcă arena din Buftea nu oferă condițiile de securitate dorite de Jandarmerie, mai ales că suporterii clubului Dinamo, sunt considerați de ”risc maxim”, de către forțele de ordine.

Fanii dinamoviști își vor putea astfel sutine favoriții în acest prim meci oficial al sezonului. Partida se va dipsuta joi 04.08.2022 începând cu ora 18:00, prețul unui bilet este de 30 de ron și se vor putea achiziționa direct de la stadion.

Patronul-președinte-antrenor al celor de la Progresului Spartac, Andrei Erimia a spus că Progresul dispune de o echipă tânără, formată din jucători de liga a treia, dar care vrea să facă o figură frumoasă:

”E adevărat că e un meci între o nou-promovată și o nou-retrogradată. Eu sper să se vorbească despre noi mai mult după meci, pentru că asta ar însemna că am făcut unul bun, ceea ce ne dorim cu toții.

E debutul nostru în Liga 2 și va fi spectacol, deoarece jucăm cu Dinamo. Am făcut tot posibilul să avem spectatori în tribune și sper să fie cât mai mulți, indiferent de ce echipă susțin. Nu (n.r. dacă un posibil triumf cu Dinamo ar fi o surpriză). Sunt sigur pe ce facem, cu echipa asta tânără am mai reușit să învingem echipe mult mai titrate decât noi.

Sigur că Dinamo este marea favorită, dar avem șansa noastră. Chiar și promovarea a venit din postura de outsideri”, a declarat Erimia.

”În lotul nostru sunt aproape exclusiv fotbaliști de nivelul Ligii a 3-a, adică n-au mai jucat până acum la nivelul Ligii 2. Câțiva au făcut-o, dar nu constant. Fiecare echipă are atuurile ei și va încerca să le arate în teren, sperăm ca noi să reușim mai multe decât ei.

Cred că suntem cea mai tânără echipă promovată vreodată din Liga a 3-a în Liga 2. Nu suntem experimentați pentru Liga 2, dar vom încerca să compensăm prin alte lucruri”, a completat Erimia, potrivit prietenilor noștri de la Radio Dinamo 1948.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Progresul Spartac, după ultimele mutări din Ștefan cel Mare

Este ceva inedit, atât pentru suporteri cât și pentru oficialii lui Dinamo. Marți, 2 august, ”Câinii” au oficializat acordul semnat cu încă șase jucători în această campanie de achiziții de vară, ajungând, astfel, la unsprezece mutări pentru prima participare în istoria clubului în Liga 2.

Startul partidelor de pregătire a fost unul cu rezultate slabe pentru ”haită”. Dinamo reușind doar rezultate negative. Totuși, după venirea lui Ovidiu Burcă, care a înlocuit tandemul format din Iulian Mihăescu și Ionel Augustin, „câinii” au început să și câștige.

Dinamoviștii au legat 3 victorii la rând, cu CSO Plopeni, Popești Leordeni și CS Tunari, și se pregătesc de debutul Ligii a 2-a cu încredere.

După ultimele transferuri și fotbaliștii folosiți în amicale, acesta ar putea să fie primul 11 al lui Dinamo în meciul cu Progresul Spartac:

DINAMO: Oncescu – Moura, Giafer, Dudea, Amzăr – I.Roșu, N. Roșu – Bordușanu, A. Bani, V. Lazăr – Buhăescu

Tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă ar avea și alte soluții, jucători experimentați precum Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Alin Buleică, Geani Crețu sau Dani Iglesias se vor afla cel mai probabil pe banca de rezerve.

CITESTE SI:

Oficial I Dinamo și-a prezentat sponsorul principal! ”Suntem încântați să sprijinim echipa în noul sezon”

Muhammad Murad, reacționează după întâlnirea cu reprezentanții lui Dinamo: ”Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită”

Cum ar putea arăta Dinamo cu Progresul Spartac, după ultimele mutări din Ștefan cel Mare

3 gânduri despre &8222;Ionel Dănciulescu lămurește lucrurile: ”Mai este o problemă”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s