Oficial I Dinamo și-a prezentat sponsorul principal! ”Suntem încântați să sprijinim echipa în noul sezon”

Cu o zi înainte ca sezonul de Liga 2 să înceapă, lucrurile se mișcă la Dinamo.

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo a anunțat în această după-amiază numele sponsorului principal. Este vorba despre casa de pariuri 888sport, care-i va achita clubului o sumă comparabilă cu ce primea în Liga 1 de la precedentul partener principal.

”COMUNICAT DE PRESĂ

888 este noul sponsor principal al clubului Dinamo 1948 București pentru sezonul competițional 2022-2023.

Una dintre cele mai importante companii de gambling din lume, cu mărci de renume internațional, 888 va apărea în sezonul 2022-2023 pe noile echipamente de joc, de prezentare și de antrenament ale echipei noastre”, se arată în comunicatul de presă, emis de Dinamo.

„Suntem încântați să anunțăm sponsorizarea Dinamo București, unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din România. Prin acest parteneriat ne întărim angajamentul față de comunitatea locală și piața din România. Suntem încântați să sprijinim echipa în noul sezon și să jucăm un rol cheie în acest capitol al istoriei sale lungi”, a spus Pedro Barreda Cabanillas (Director International Marketing & Head of Sponsorships 888), după parafarea contractului.

Acesta a fost completat de Vlad Iacob: „Suntem bucuroși să anunțăm noul sponsor oficial și să le urăm bun venit partenerilor de la 888 chiar înainte de startul noului sezon. 888 are legături strânse cu București, cu România și împărtășește dorința noastră ca Dinamo să reușească promovarea în prima ligă. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa 888 în noua ediție de campionat.”

Valoarea contractului ar fi de 250.000 de euro, potrivit Radio Dinamo 1948, în contract fiind stipulate bonusuri pentru eventuala accedere în play-off și promovare în Liga 1.

888.ro aparține de 888 Holdings, o companie internațională fondată în 1997, cu sediul în Gibraltar, de care aparțin subdomeniile 888sport, 888casino și 888poker.

De-a lungul timpului, 888 a sponsorizat mai multe cluburi de fotbal renumite, precum Sevilla, Birmingham, Nottingham Forest și Middlesbrough.

Muhammad Murad, reacționează după întâlnirea cu reprezentanții lui Dinamo: ”Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită”

”Câinii” s-au pus la masa tratativelor, marți, 2 august, când a avut loc o întâlnire extrem de importantă pentru Dinamo.

La sediul unei case de avocatură din centrul Capitalei, mai mulți oameni de afaceri, unii dintre ei cu afinități roș-albe, s-au întâlnit cu câțiva dintre factorii de decizie de la Dinamo, printre care administratorul special Vlad Iacob și liderul PCH, Elias Bucurică, dar și Mohammad Murad.

Potrivit, prietenilor noștri de la playsport.ro, au ”participat” și doi oameni cu greutate din angrenajul actual al clubului, Marin Iuhasz și Gheorghe Nițu. Aceștia nu au putu fi prezenți, astfel au discutat prin intermediul videocall.

La această întâlnire a participat și omul de afaceri Mohammad Murad, 58 de ani, un businessman cu origini libaneze, deținător al unui lanț important de hoteluri și nu numai.

Murad, a explicat care sunt șansele să preia Dinamo, fie pachetul majoritar de acțiuni, fie un alt pachet, fie să se implice financiar la clubul cu care a recunoscut că simpatizează.

”A fost o întâlnire preliminară, informală, ne-am documentat puțin. Am discutat, până vineri se tranșează lucrurile! Într-un fel sau altul.

Din partea mea, eu sunt deschis! Nu știu exact cum stă situația cu obligațiile trecutului, aștept răspunsuri, dacă sunt în stare aceste persoane să mă lămurească asupra fiecărui detaliu. Nu vreau să facem ceva de moment. Eu vorbesc de multe ori la plural, pentru că totul se face în echipă… Dinamo, ca orice club de fotbal, ca orice business, trebuie să aibă stabilitate pe termen lung.

Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită, iar Cristi Borcea este prietenul meu de ani buni, de-o viață, am încercat să discut ceva mai mult și cu el, dar e plecat din țară.

Totul depinde de ceea ce se va întâmpla până vineri. Am dorit să văd care e situația, probabil, și dânșii, de la Dinamo, au dorit să vadă care e disponibilitatea mea. Repet, sunt deschis, dar să vedem întreaga situație.

N-am ajuns la o opțiune finală. Oricum, să știți că sunt discuții și cu alte persoane interesante de a investi la Dinamo. Și sunt discuții deschise. Se pot găsi soluții multiple, asta este bine. Cu mine, fără mine, sunt opțiuni credibile. Mai așteptați un pic până vineri!

Până la urmă, nu vreau să spun cuvinte mari,. Avem o obligație morală pentru sportul românesc, ca și pentru alte domenii din această țară. Pe românește, să dai, nu să iei, pe termen mediu și lung.

Vineri, voi putea să vă spun mai multe și decizia mea”, a spus Mohammad Murad.

CITESTE SI:

Muhammad Murad, reacționează după întâlnirea cu reprezentanții lui Dinamo: ”Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită”

Cum ar putea arăta Dinamo cu Progresul Spartac, după ultimele mutări din Ștefan cel Mare

Dinamo, 11 achiziții înainte de debutul în noul sezon!

3 gânduri despre &8222;Oficial I Dinamo și-a prezentat sponsorul principal! ”Suntem încântați să sprijinim echipa în noul sezon”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s