Muhammad Murad, reacționează după întâlnirea cu reprezentanții lui Dinamo: ”Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită”

”Câinii” s-au pus la masa tratativelor, marți, 2 august, când a avut loc o întâlnire extrem de importantă pentru Dinamo.

La sediul unei case de avocatură din centrul Capitalei, mai mulți oameni de afaceri, unii dintre ei cu afinități roș-albe, s-au întâlnit cu câțiva dintre factorii de decizie de la Dinamo, printre care administratorul special Vlad Iacob și liderul PCH, Elias Bucurică, dar și Mohammad Murad.

Potrivit, prietenilor noștri de la playsport.ro, au ”participat” și doi oameni cu greutate din angrenajul actual al clubului, Marin Iuhasz și Gheorghe Nițu. Aceștia nu au putu fi prezenți, astfel au discutat prin intermediul videocall.

La această întâlnire a participat și omul de afaceri Mohammad Murad, 58 de ani, un businessman cu origini libaneze, deținător al unui lanț important de hoteluri și nu numai.

Murad, a explicat care sunt șansele să preia Dinamo, fie pachetul majoritar de acțiuni, fie un alt pachet, fie să se implice financiar la clubul cu care a recunoscut că simpatizează.

”A fost o întâlnire preliminară, informală, ne-am documentat puțin. Am discutat, până vineri se tranșează lucrurile! Într-un fel sau altul.

Din partea mea, eu sunt deschis! Nu știu exact cum stă situația cu obligațiile trecutului, aștept răspunsuri, dacă sunt în stare aceste persoane să mă lămurească asupra fiecărui detaliu. Nu vreau să facem ceva de moment. Eu vorbesc de multe ori la plural, pentru că totul se face în echipă… Dinamo, ca orice club de fotbal, ca orice business, trebuie să aibă stabilitate pe termen lung.

Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită, iar Cristi Borcea este prietenul meu de ani buni, de-o viață, am încercat să discut ceva mai mult și cu el, dar e plecat din țară.

Totul depinde de ceea ce se va întâmpla până vineri. Am dorit să văd care e situația, probabil, și dânșii, de la Dinamo, au dorit să vadă care e disponibilitatea mea. Repet, sunt deschis, dar să vedem întreaga situație.

N-am ajuns la o opțiune finală. Oricum, să știți că sunt discuții și cu alte persoane interesante de a investi la Dinamo. Și sunt discuții deschise. Se pot găsi soluții multiple, asta este bine. Cu mine, fără mine, sunt opțiuni credibile. Mai așteptați un pic până vineri!

Până la urmă, nu vreau să spun cuvinte mari,. Avem o obligație morală pentru sportul românesc, ca și pentru alte domenii din această țară. Pe românește, să dai, nu să iei, pe termen mediu și lung.

Vineri, voi putea să vă spun mai multe și decizia mea”, a spus Mohammad Murad, potrivit gsp.ro.

DDB, o nouă infuzie de capital în club înaintea debutului în Liga 2

Dinamo va debuta în această săptămână, pentru prima oară în istorie, în Liga a 2-a, iar lucrurile au început să se miște odată cu învestirea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special.

Luni, 1 august, prin intermediul email-ului, Programul ”Doar Dinamo București” a transmis membrilor cotizanți, că de curând a virat 200.000 de lei, sumă din care s-au plătit taxele pentru înscrierea în Liga 2, s-au achitat facturile pentru utilități și s-a cumpărat echipamentul pentru noul sezon.

Totodată, conducerea programului DDB a anunțat că noul administrator special de la Dinamo, Vlad Iacob, va aduce cinci noi jucători la echipă în perioada următoare, după ce de curând l-a transferat pe Dani Iglesias.

DDB i-a informat pe membrii cotizanți, prin intermediul unui mail, ce s-a întâmplat în ultimul timp la echipa care joi va debuta în Liga 2, împotriva Progresului Spartac.

”Dorim să fii la curent cu noutățile din club și din DDB, înainte de startul sezonului. Iată cele mai importante lucruri:

1. În ultimele două săptămâni, din banii strânși de DDB s-au virat către club 200.000 lei. Din acești bani s-au achitat: înscrierea în sezonul 2022-2023 al Ligii a 2-a, facturile la toate utilitățile și noul lot de echipament Macron.

2. A fost atras un sponsor principal față de care eram atașați sentimental încă din 2006.

3. După câteva rezultate dezamăgitoare în meciurile amicale, Dinamo a reușit să lege 3 victorii și să ne facă să privim cu mai mult optimism debutul oficial.

4. Facem eforturi pentru ca meciurile de acasă să fie disputate pe noul stadion Arcul de Triumf, în așteptarea începerii lucrărilor de demolare a Stadionului Dinamo. Suntem încrezători că vom găsi înțelegere din partea forurilor competente din România față de acest demers.

5. Membrii DDB se pregătesc pentru alegerea noului președinte al Programului. Până acum, două persoane și-au anunțat intenția de a candida. Alegerile vor avea loc pe 16 august. Pot vota toți membrii DDB care au un cont activ și sunt majori. Îi rugăm pe cei care nu și au primit cardul DDB să trimită o solicitare pe adresa: contact@programddb.ro

6. Administratorul special ne-a transmis că în afara transferului mijlocașului central Dani Iglesias, urmează să fie aduși alți 5 jucători pe posturile deficitare.

Pentru toate eforturile pe care le facem este nevoie de bani. E nevoie să împărțim între noi acest efort financiar. Dacă fiecare suporter ar contribui cu UN SIGUR BILET VIRTUAL, Dinamo nu ar duce lipsă de finanțe. Îți mulțumim pentru susținerea ta de până acum și te rugăm să intri pe acest link și să cumperi UN BILET: Bilete virtuale”, se arată în email-ul transmis de DDB.

Progresul Spartac – Dinamo se joacă cu spectatori!

Dinamo dă startul noului sezon de Liga 2, joi, 4 august, de la ora 17:00. Echipa lui Ovidiu Burcă va juca în deplasare cu Progresul Spartac.

Terenul celor de la Spartac nu este încă omologat, iar meciul se va juca pe stadionul din Clinceni.

Programată inițial pe un teren sintetic din complexul sportiv al FRF de la Buftea, partida a fost mutată la Clinceni.

Achiziționarea tichetelor online se poate face AICI: PROGRESUL – DINAMO

Partida va fi televizată de către cele trei televiziuni deja cunoscute: Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

CITESTE SI:

Cum ar putea arăta Dinamo cu Progresul Spartac, după ultimele mutări din Ștefan cel Mare

Dinamo, 11 achiziții înainte de debutul în noul sezon!

”Va fi spectacol, deoarece jucăm cu Dinamo”

3 gânduri despre &8222;Muhammad Murad, reacționează după întâlnirea cu reprezentanții lui Dinamo: ”Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s