”Mister a decis să fiu căpitan”

Dinamo a debutat cu victorie în noul sezon, 1-0 (1-0) din prima etapă, cu Progresului Spartac.

La prima partidă oficială a lui Dinamo, Alin Dudea, a fot desemnat noul căpitan al echipei noastre. Stoperul în vârstă de 25 de ani, a detaliat, cum a fost să poarte banderola de căpitan și cum a ajuns în această ipostază.

Numit la dorința lui Ovidiu Burcă, fotbalistul a vorbit despre așteptările pe care le are de la acest sezon, anunțându-i pe suporteri că și-a dat un restart complet.

”Este o onoare pentru mine să fiu căpitanul lui Dinamo și sper să avem cât mai multe reușite. Am trăit cu foarte mult entuziasm primul meci oficial în acest sezon și ne bucurăm că am început cu un succes.

Mister (n.r. – Ovidiu Burcă) a decis să fiu căpitan și nu pot decât să fiu mândru. Mai sunt și alți jucători cu experiență în vestiarul nostru. Indiferent de nume sau de vârstă, trebuie să ne unim forțele și să fim o echipă pentru a ne atinge obiectivul.

Am avut și momente mai puțin bune în meciul de ieri cu o echipă promovată din Liga 3. Importante au fost cele trei puncte, plus că aveam nevoie să începem cu dreptul acest sezon”, a spus Dudea, potrivit gsp.ro.

Ovidiu Burcă a ales căpitanul lui Dinamo: ”Așa am decis eu”

”Căpitanul trebuie să aibă anumite calități. În primul rând, Dudea este de foarte mult timp la Dinamo, este jucător care are anumite caracteristici, e jucător de centrul terenului. Dar asta nu înseamnă că Lazăr nu poate să fie și el căpitan. Așa am decis eu astăzi. Vom vedea în continuare care va fi cea mai bună alegere pentru postul de căpitan”, a spus Burcă, după numirea lui Dudea.

Alin Dudea (25 de ani) a sosit la Dinamo în anul 2014, unde a evoluat pentru echipa secundă a clubului. De-a lungul anilor, fotbalistul a fost împrumutat la Rapid Suceava, Chindia Târgoviște sau CSM Reșița, iar din această vară s-a reîntors în Ștefan cel Mare și este gata să pună umărul la promovare.

30 de meciuri a adunat Alin Dudea în tricoul lui Dinamo, în toate competițiile

Alin Dudea are o cotă de piață de 50.000 de euro, potrivit siturilor de specialitate

CITESTE SI:

Dario Bonetti, anunț chiar de ziua sa: ”Trebuie să plătească”

Ovidiu Burcă a analizat debutul în noul sezon. Ce spune despre eliminarea lui Amzăr

Dinamoviștii nu lasă echipa la greu! Mobilizare extraordinară, pentru achiziționarea abonamentelor din noul sezon

3 gânduri despre &8222;”Mister a decis să fiu căpitan”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s