Murad a anunțat care sunt condițiile pentru a investi la Dinamo

Mohammad Murad negociază cu Dinamo posibilitatea de a investi în Ștefan cel Mare.

Vlad Iacob (34 de ani), administratorul special al clubului nostru discută cu mai mulți investitori.

În cazul lui Mohammad Murad, Vlad Iacob a precizat că i-a oferit omului de afaceri libanez toate informațiile despre situația financiară a clubului.

Prin intermediul unui mesaj pe o rețea socială, Mohammad Murad a explicat exact ce lămuriri așteaptă de la actuala conducere a lui Dinamo.

Omul de afaceri a subliniat că este pregătit să se implice în „reconstrucția” echipei, dacă se vor clarifica anumite aspecte privind datoriile clubului.

„În momentul de față, discutăm despre ce s-a întâmplat în trecut. Tot ce s-a întâmplat rău în trecut se află pe masa negocierilor. Sunt probleme majore, iar acum se face o renovare astfel încât să putem lămuri toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani.

Eu sunt implicat în această reconstrucție, avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club, care lucrează acolo, nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme.

În privința prezentului și a viitorului, ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri printre care sunt și eu, dar pe partea de trecut lucrurile sunt puțin neclare. Mă doare că Dinamo se afla în această situație, sper să fiu eu persoană care ajuta să se însănătoșească Dinamo, dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități.

Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități, se pot lămuri aceste aspecte în timp, dar este perioada de concedii, sunt de primit multe răspunsuri, sper că într-o săptămână, doua să fie gata totul, să putem anunța această construcție în care cred, iar eu personal nu m-am băgat niciodată în Romania într-o afacere care să ducă la eșec.

Sunt de acord, aștept răspunsul, aș dori să se întâmple mai repede, dar nu pot acuza pe nimeni, pentru că sunt probleme vechi. Da, sunt interesat (n.r. – să investească la Dinamo), sunt și alți oameni de afaceri interesați”, a spus Mohammad Murad.

Vlad Iacob, lămuriri despre negocierile cu Murad

Vlad Iacob, , a vorbit despre posibila venirea omului de afaceri, Mohammad Murad (55 de ani) la Dinamo.

Acesta susține că se poartă în fiecare zi discuții în acest sens, iar alte persoane potente financiar sunt dispuse în acest moment să vină la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Așa cum am spus sau am încercat să spun, stăm la dispoziția domnului Murad, îi punem toate informațiile, lucrez la asta, lucrează și avocații, dar și cei de la RTZ. Nu este simplu, nu se încheie peste noaptea, mi-aș dori să fie așa,dar îi asigur pe suporteri că se lucrează intens și vom furniza informațiile solicitate în cel mai transparent mod posibil.

Domnul Murad este interesat, vrea să susțină sportul, vrea să susțină practic un simbol al României, Dinamo asta este, a și declarat treaba asta. Eu sper să avem claritate în această săptămână, nu știu dacă o să dureze o săptămână, două sau trei, nu depinde de mine, depinde de avocați, de specialiștii domnului Murad, ei trebuie să analizeze foarte bine. Îi asigur de tot suportul meu.

Eu sunt administrator special al clubului, nu am contract, nu câștig bani în momentul de față, mi-aș dori la un moment dat să fiu remunerat, am răbdare, nu am venit să îngreunez situația clubului, contribui cu toată disponibilitatea mea, cu toată expertiza dobândită, poate nu în ultimul rând, cu sufletul, îmi doresc ca toți suporterii, să duc clubul acolo unde îi este locul.

Este o analiză făcută pe repede înainte, insolvența ajută destul de mult, domnul Murad nu a trecut printr-o insolvență până acum, e îmbucurător și trebuie să analizeze lucrurile, insolvență protejează companiile, implicit și pe Dinamo, o protjeaza de păcate ale trecutului. Acelea nu vor putea fi reactivate, nicio persoană care nu este înscrisă la masă credală, nu se mai poate îndrepta împotriva clubului pe viitor”, a spus Vlad Iacob în direct la Radio Dinamo1948.

În acest moment, după spusele administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, datoriile lui Dinamo ar fi de aproximativ 7 milioane de euro, dintre care peste 3 milioane de euro către DDB.

Cum sunt împărțite acțiunile clubului Dinamo

Firma Lotus (Dorin Șerdean) – 72,8758%
DDB – 20,0610%
CS FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7,031%,
Cornel Dinu – 0,013%

CITESTE SI:

Programul etapei a 2-a. Când se joacă Dinamo – Oțelu

Reacția lui Dănciulescu după ce a fost surprins cântând imnul Rapidului

Dinamo anunță noi schimbări în cadrul lotului, dar și al staff-ului

3 gânduri despre &8222;Murad a anunțat care sunt condițiile pentru a investi la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s