Video I Răzvan Zăvăleanu liniștește apele cu Mohammad Murad investitor la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, a ținut să liniștească apele și a pus capăt speculațiilor!

Administratorul judiciar al lui Dinamo a anunțat că Mohammad Murad nu se află în negocieri pentru a o prelua pe Dinamo, dar îi stă la dispoziție cu toate actele necesare.

”Noi nu suntem implicați în niciun fel de negociere.

Am fost prezenți la ședința de marți, din punctul nostru de vedere nu a fost nicio negociere. Cele mai multe informații pe care le am, sunt preluate din presă, cum le aveți și dumneavoastră.

Nu e o lipsă de comunicare cu Vlad Iacob, comunicăm bine, dar cred că știu ce înseamnă negocieri și practic nu s-a întâmplat nimic de la ședința de marțea trecută.

Ne dorim ca orice persoană cu bani și bine intenționată să vină și să ajute Dinamo. Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de act. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în 5 minute.

Am fost dezamăgit pentru că după aceste declarații în presă, suporterii au fost supărați pe noi că nu am pune la dispoziție actele, ceea ce e departe de noi.

Unul dintre colegii mei, după apariția primului interviu al domnului Murad, i-a transmis un mesaj în care i-a spus că îi punem la dispoziție toate documentele necesare. Sper ca după această discuție, să primim un răspuns.

Discuțiile sunt mai mult deschise de noi, nu pot spune că au venit mai multe persoane să se intereseze de Dinamo. Nu pot spune în acest moment că e ceva care ar putea fi aproape de o finalizare.

De-asta ne-am bucurat în urma declarației domnului Murad de astăzi, cum că e interesat de Dinamo. Nu suntem în concediu și chiar dacă am fi în concediu, am putea pune la dispoziție documentele.

E prematur să vorbim despre „haircut” la Dinamo. Dacă nu ai un leu să plătești datoriile, teoretic nu îl vei avea nici în viitor. Astăzi, din păcate, ne aflăm în situația în care suporterii sunt principalii sponsori ai clubului. Deocamdată nu e nimic nou.

Dacă astăzi ar veni un investitor, probabil că undeva între 70 și 90 de zile totul ar fi în regulă.

Cine vine cu sume importante de bani, are și o consiliere juridică pe măsură. Oamenii vin, își prezintă garanțiile financiare, nu e o problemă.

E foarte ciudat că nimeni, nici din marii dinamoviști, care au posibilități, nu își manifestă dorința de a cumpăra clubul”, a anunțat Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

Care e bugetul lui Dinamo în Liga 2

Răzvan Zăvăleanu a continuat și a vorbit despre situația financiară a clubului, dezvăluind și că bugetul lui Dinamo în Liga 2 este de aproximativ 1.000.000 de euro, fără să pună la socoteală banii de la DDB:

”Cert e că Vlad s-a ocupat în această perioadă destul de mult de partea sportivă, avem discuții despre lot. Bugetul salarial a fost micșorat. Încă nu ne aflăm acolo unde am vrea, dar suntem pe-aproape. Suporterii nu vor putea ajuta financiar la nesfârșit, trebuie găsită o soluție de finanțare.

Sunt conștient că avem nevoie de o echipă și că suporterii vor o promovare rapidă, dar e nevoie de o sursă nouă de finanțare pentru a reuși acest lucru.

Pentru mine, există o relaxare din punct de vedere sportiv, pentru că rămăsesem chiar singuri și doar câteva persoane veniseră aproape de noi. Fără pretenții au venit la Săftica, au antrenat echipa și-au făcut datoria.

Îi menționez pe domnul Mihali, Țălnar, Augustin, care s-au ocupat de echipă când era un moment de degringoladă, ei rămânând alături de Dinamo într-un moment destul de greu.

Un buget în jur de un milion de euro, nu e la îndemână tuturor echipelor din Liga 2. Vorbim despre un buget pe la un milion de euro fără să luăm în calcul banii veniți de la DDB.

Au intrat anumite sume de bani, nu ne-am recuperat împrumutul. Vom vedea în data de 15 ce se va întâmplă, până acum s-au plătit salariile personalului administrativ.

Eu am vrut doar să clarific lucrurile, am fi bucuroși să vină domnul Murad, să vadă intervenția mea și să ceară toate documentele, pe care i le punem la dispoziție”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

CONTEXT: Mohammad Murad negociază cu Dinamo posibilitatea de a investi în Ștefan cel Mare.

Prin intermediul unui mesaj pe o rețea socială, Mohammad Murad a explicat exact ce lămuriri așteaptă de la actuala conducere a lui Dinamo.

Omul de afaceri a subliniat că este pregătit să se implice în „reconstrucția” echipei, dacă se vor clarifica anumite aspecte privind datoriile clubului.

„În momentul de față, discutăm despre ce s-a întâmplat în trecut. Tot ce s-a întâmplat rău în trecut se află pe masa negocierilor. Sunt probleme majore, iar acum se face o renovare astfel încât să putem lămuri toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani.

Eu sunt implicat în această reconstrucție, avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club, care lucrează acolo, nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme.

În privința prezentului și a viitorului, ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri printre care sunt și eu, dar pe partea de trecut lucrurile sunt puțin neclare. Mă doare că Dinamo se afla în această situație, sper să fiu eu persoană care ajuta să se însănătoșească Dinamo, dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități.

Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități, se pot lămuri aceste aspecte în timp, dar este perioada de concedii, sunt de primit multe răspunsuri, sper că într-o săptămână, doua să fie gata totul, să putem anunța această construcție în care cred, iar eu personal nu m-am băgat niciodată în Romania într-o afacere care să ducă la eșec.

Sunt de acord, aștept răspunsul, aș dori să se întâmple mai repede, dar nu pot acuza pe nimeni, pentru că sunt probleme vechi. Da, sunt interesat (n.r. – să investească la Dinamo), sunt și alți oameni de afaceri interesați”, a spus Mohammad Murad.

În acest moment, după spusele administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, datoriile lui Dinamo ar fi de aproximativ 7 milioane de euro, dintre care peste 3 milioane de euro către DDB.

Cum sunt împărțite acțiunile clubului Dinamo

Firma Lotus (Dorin Șerdean) – 72,8758%
DDB – 20,0610%
CS FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7,031%,
Cornel Dinu – 0,013%

CITESTE SI:

Murad a anunțat care sunt condițiile pentru a investi la Dinamo

Programul etapei a 2-a. Când se joacă Dinamo – Oțelu

Reacția lui Dănciulescu după ce a fost surprins cântând imnul Rapidului

3 gânduri despre &8222;Video I Răzvan Zăvăleanu liniștește apele cu Mohammad Murad investitor la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s