Video I David Popovici a început cu un record la CE de la Roma! Prima reacție a dinamovistului

Înotătorul dinamovist, David Popovici s-a calificat vineri în semifinalele probei de 100 m liber, din cadrul Campionatelor Europene de nataţie pentru seniori de la Roma, cu cel mai rapid timp din serii, un nou record al competiţiei continentale.

David Popovici, campion mondial la 100 m şi 200 m liber, a câştigat seria a opta cu 47.20 secunde, nou record al competiţiei continentale, devansându-i cu 40 de sutimi, respectiv o secundă și 7 sutimi pe italienii Alessandro Miressi şi Lorenzo Zazzeri, cu al doilea, respectiv al treilea timp din serii.

Vechiul record, de 47.31 secunde, îi aparţinea rusului Kliment Kolesnikov, şi a fost stabilit la Budapesta în data de 19 mai 2021.

David Popovici: ”Sunt încă relaxat”

”Da, mi-a lipsit adrenalina de concurs, dar încă sunt relaxat, e un concurs drăguț și frumos, nu simt niciun fel de presiune”, a spus el imediat după ce a ieșit din bazin. Chiar dacă a subliniat acest lucru, a luat din zbor provocarea lansată de italianul Alessandro Miressi, 23 de ani, care în seria a șaptea din această dimineață a înotat 47,60.

Văzând timpul de pe tabelă, David nu a vrut să fie mai prejos. ”La cum a înotat băiatul acela pentru semifinale nu puteam să-l las chiar așa, se vedea urât”, a spus Popovici.

Pe o vreme extrem de schimbătoare la Roma, David nu lasă nimic să-i afecteze concentrarea. ”Pe mine nu mă influențează, pe cei din spate îi va influența. Nu contează dacă e vânt, e ploaie, obiectivul meu e să înot repede și să mă distrez”.

Cât de repede poate să înoate vom vedea în această seară și sâmbătă, în finală. În bazinul de la Roma.

CITESTE SI:

Dinamo se mută din nou: ”Din septembrie sperăm să mergem acolo”

Cum s-a ajuns la varianta Clinceni pentru meciul cu Oțelul

Handbal I S-au pus în vânzare abonamentele pentru Liga Campionilor 2022-2023

3 gânduri despre &8222;Video I David Popovici a început cu un record la CE de la Roma! Prima reacție a dinamovistului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s