Dinamo se mută din nou: ”Din septembrie sperăm să mergem acolo”

Dinamo a debutat în Liga 2 cu o victorie, 1-0 pe terenul Progresului Spartac, unicul gol al partidei fiind înscris de Antonio Burdușanu (17 ani), în minutul 27 și se pregătește de partida cu Oțelul Galați, din runda a doua.

Practic, echipa noastră ”rămâne” la Clinceni, deoarece tot acolo a avut loc și partida cu Progresul Spartac. Informația a fost făcută publică și de antrenorul Ovidiu Burcă.

”Următorul meci îl vom juca tot la Clinceni, cu Oţelul, marţi. Legat de Arcul de Triumf am înţeles că se lucrează la gazon. Din septembrie sperăm să mergem acolo să jucăm meciurile acasă. La Clinceni au fost mulţi suporteri, tribunele sunt aproape, a fost un vibe bun”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Orange Sport.

După meciul de marți cu Oțelul, Dinamo va juca, în etapa a treia, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu în deplasare, pe 20 august, și acasă cu Unirea Dej, pe 27 august.

Primul meci din septembrie programat pe teren propriu este derby-ul cu CSA Steaua, care va avea loc în primul week-end.

Tehnicianul lui Dinamo, a vorbit și despre atmosfera din lot: ”Am stat departe de lucrurile astea, de alegeri (n.r. – cele pentru conducerea DDB).

Pe mine m-au interesat lucruri despre echipă, de organizare, de stabilizarea lotului, dar suntem bucuroşi pentru primul pas făcut cu bine.

Am fost bucuroşi că am debutat cu dreptul. I-am găsit dezorientaţi, trişti, dezamăgiţi, dar cred că am reuşit să schimb starea de spirit.

Am avut multe discuţii individuale, celor tineri să le dau încredere. Din fire sunt un tip optimist şi am mare încredere că putem realiza lucruri sezonul ăsta. E nevoie de timp ca aceşti tineri să crească, avem un lot tânăr.

Eu le-am spus că vreau să-i transform ca oameni, să le schimb mentalitatea. E un club cu istorie, care nu are legătura cu Liga 2, oamenii trebuie să înţeleagă că e nevoie de timp pentru a construi o echipă”, a mai spus Burcă.

CITESTE SI:

Cum s-a ajuns la varianta Clinceni pentru meciul cu Oțelul

Handbal I S-au pus în vânzare abonamentele pentru Liga Campionilor 2022-2023

Steliano Filip e ”al nimănui”! Planul jucătorului nu a funcționat

3 gânduri despre &8222;Dinamo se mută din nou: ”Din septembrie sperăm să mergem acolo”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s