După Bogdan Lobonţ și Florin Bratu a părăsit banca naţionalei! Cine îi va lua locul la naționala under 21

bratu

După ce Bogdan Lobonţ (44 de ani) a părăsit postul de selecţioner U20, în urma încheierii contractului, Florin Bratu a avut aceeaşi soartă şi nu mai este antrenorul României U21.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor din cadrul Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecționer al României U21.

”Îi mulțumim lui Florin Bratu pentru întreaga activitate, a preluat echipa națională de tineret într-un moment important, în perioada de pregătire a unui Campionat European de mare impact pentru această generație, pentru fotbalul românesc, și, în ciuda unor rezultate mai puțin bune, consider că a reușit să implementeze multe lucruri pozitive în mandatul său.

Chiar dacă drumurile noastre se despart momentan, sunt sigur că Florin va rămâne unul dintre marii susținători ai tricolorilor pe mai departe. Îi urez mult succes în carieră, pentru că știu că este un antrenor talentat care poate influența în bine cariera multor jucători!”, Mihai Stoichiță se arată în comunicatul emis de către ”Yes man”.

”Sunt fericit pentru că am avut onoarea de a reprezenta din nou România. Este foarte greu de reprodus în cuvinte emoția și energia pe care o ai atunci când ți se cântă imnul României. Am avut parte de un drum și o experiență frumoase, cu care mă voi mândri mereu. Le mulțumesc jucătorilor pentru cum au răspuns prezent la convocări și pentru modul în care am lucrat împreună.

Avem o generație extraordinară, cu foarte mult potențial, și care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final. Mulțumesc suporterilor, ei sunt motorul cel mai important al echipelor naționale și mă bucur că le-am simțit căldura și încurajările la fiecare partidă. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc staff-ului pentru colaborare și pentru energia pe care a pus-o la dispoziția echipei naționale”, a fost mesajul lui Florin Bratu pe rețelele de socializare.

Bogdan Lobonţ va fi înlocuit, cel mai probabil, cu Daniel Pancu (44 de ani), iar Emil Săndoi (57 de ani) i-ar lua locul lui ”Mitralieră”, potrivit celor de la Digi Sport.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă nu se mai bazează pe Bogdan Gavrilă. Ce se întâmplă cu Tomozei

Video I Neluț Roșu a prefațat duelul cu Oțelul Galați

Video I Ovidiu Burcă înainte de Dinamo-Oțelul. Care este situația din sânul echipei

3 gânduri despre &8222;După Bogdan Lobonţ și Florin Bratu a părăsit banca naţionalei! Cine îi va lua locul la naționala under 21&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s