Video I Ovidiu Burcă, cuvinte de laudă la adresa suporterilor: ” Iubirea necondiționată a suporterilor…”

Luni, 15 august a fost organizată conferința de presă premergătoare partidei cu Oțelul Galați.

În cadrul conferinței, tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, pe lângă mai multe subiecte abordate, pe care le puteți găsi pe site-ul nostru, acesta a cuvinte de laudă la adresa suporterilor și totodată a analizat și problema unui nou investitor la club.

”Să vii acționar majoritar la un club precum Dinamo, este o oportunitate. E nevoie de un om care are viziune, care are putere materială, avem nevoie de un investitor, sunt convins că în zilele care vor urma, va veni cineva alături de noi în proiectul Dinamo.

Banii nu îți aduc nicio garanție, banii sunt un suport pentru performanță, dar un buget nu îți poate asigura 100% promovarea. Asta am pățit la Rapid, cu buget mare s-a ratat o promovare. Ce este important, trebuie să restabilim un climat de performanță, de excelență, așa cum nu a fost în ultimii ani la Dinamo. Tot oamenii valoroși, de caracter, sunt ei care pot schimbă cursul istoriei. Nu doar resursă financiară.

Sprijinul DDB a făcut să țină clubul asta în viață, de ce nu ar fi la fel în continuare, sunt sigur, că indiferent ce se va întâmpla, iubirea necondiționată a suporterilor, nu va lăsa clubul să moară. Atâta timp cât există suporteri și pasiune pentru clubul asta, vom avea multe vieți”, a declarat Ovidiu Burca în cadrul conferinței de presă.

Burcă a vorbit și despre stadionul din Clinceni. Acesta fiindu-ne ”casă” în primele două etape.

”Acasă este acolo sunt suporterii alături de noi, la Clinceni le-am simțit energia, ne-au dat forță, mai ales în ultimele minute de joc. A fost un lucru fantastic, să îi simt că au o înțelegere a jocului extraordinară, energia trimisă echipei când am fost în inferioritate numerică, a fost incredibilă. Cred că la momentul asta, varianta Clinceni este bună, tribunele sunt aproape, ei vin în număr mare, acolo e acasă, deocamdată asta este situația”, a mai spus antrenorul.

Dinamo – Oțelul Galați, ultimul meci din etapa a doua a Ligii 2, se joacă marți, de la ora 18, pe stadionul din Clinceni.

CITESTE SI:

După Bogdan Lobonţ și Florin Bratu a părăsit banca naţionalei! Cine îi va lua locul la naționala under 21

Ovidiu Burcă nu se mai bazează pe Bogdan Gavrilă. Ce se întâmplă cu Tomozei

Video I Neluț Roșu a prefațat duelul cu Oțelul Galați

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, cuvinte de laudă la adresa suporterilor: ” Iubirea necondiționată a suporterilor…”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s