Video I Ovidiu Burcă înainte de Dinamo-Oțelul. Care este situația din sânul echipei

În această dimineață a fost organizată conferința de presă premergătoare partidei cu Oțelul Galați.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a vorbit în cadrul conferinței despre meciul cu Oțelul, dar și despre situația de la Dinamo.

”Dinamo-Oțelul este un clasic, se întâmplă în liga secundă, știți cu toții duelurile și orgoliile din decursul istoriei. Oțelul este antrenată de un tehnician foarte bun, unul dintre cei mai titrați antrenori din liga a doua. Imprimă agresivitate foarte mare echipei, o echipă cu mare robustețe fizică, trebuie să ne ridicăm la nivelul celor de la Oțelul din punct de vedere al intensității fizice.

Am avut o săptămână mai lungă la dispoziție, suntem în proces de pregătire, formare a echipei. Ne-au ajutat aceste 2-3 zile în plus, le-am fructificat la maxim. Îi simt motivați, sper să se ridice la nivelul așteptărilor din partea fanilor, de implicare, de luptă pentru fiecare centimetru de teren.

M-am concentrat pe ce am eu de făcut, să reglez lucrurile care nu au funcționa foarte bine în primul meci, vedem ce se întâmplă în zilele următoare, orice jucător care poate ridica nivelul echipei, e binevenit în momentul de față.

Nu știu dacă este lot de promovare sau nu, avem mulți tineri, au nevoie de mult timp, pentru a deveni jucători cu adevărat importanți, în sensul în care, să promovezi. Au mult potențial, depinde de ei, de mine, să ridicăm nivelul.

Nu știu dacă avem lot de promovare, vreau să mă concentrez să ridic nivelul echipei. Deocamdată sunt mulțumit, dacă găsim jucători peste nivelul ligii secunde, sunt așteptați. Dacă nu, suntem concentrați pe ce avem de făcut.

Din păcate, două echipe de tradiție, care au însemnat foarte mult pentru fotbalul românesc. Oțelul juca în Champions League, viața ne aduce și astfel de momente. Trebuie să îl acceptăm, nu este nicio tragedie, sunt exemple de cluburi mari care au trecut prin astfel de momente. Ambele vor reveni în elită, mai puternice.

De când m-am apucat de fotbal, există presiune, am început să mă obișnuiesc de când am început să joc la nivel profesionist. Dinamo este într-un moment dificil, e o presiune pozitivă, mă motivează foarte tare să pot să reușești cu Dinamo, asta înseamnă motivație în plus. E presiune pe care o gestionez bine.

În contextul în care am preluat echipa, nu am avut timp prea mult, nu vreau să găsesc scuze sau alibiuri, am știut ce mă așteaptă, sper să am inspirația cu staff-ul, să ducem echipa la un nivel bun, să fim competitivi, meci de meci, etapă de etapă. Planificarea este de la meci la meci, vom vedea ce va fi pe viitor.

Eu știu că am venit, sunt antrenor la Dinamo, presiunea la Dinamo am simțit-o când am venit că jucător, atunci nu eram pregătit, cu timpul am cunoscut ce înseamnă acest club, să te lupți meci de meci și să câștigi, nu este ușor. Au fost 3 ani care m-au învățat că la Dinamo trebuie să câștigi, nu există alt cuvânt, dar pentru asta, trebuie să ai o stare de spirit bună, să imprimi o anumită organizare, agresivitate, la asta mă concentrez foarte tare.

Nu mă gândesc că este un moment greu, dar pentru mine este o bucurie imensă că pot avea impact în viața acestui club. Eu sunt încrezător că putem redresa lucrurile, rămâne de văzut dacă rezultatele vor fi în favoarea noastră”, a declarat Ovidiu Burca în cadrul conferinței de presă.

CITESTE SI:

Spectacol la Cupa DDB! Trofeul ediției 2022 și-a găsit vitrina

Programul etapei a 3-a. Când se joacă Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București

Dinamo – Otelul I Programul caselor de bilete

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă înainte de Dinamo-Oțelul. Care este situația din sânul echipei&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s