Video I Cine sunt jucători nou-veniţi Lamine Ghezali și Quentin Bena

Dinamo a anunțat în această după-amiază două noi transferuri! După meciul cu Oțelul Galați.

Administratorul special Vlad Iacob, anunțând faptul că vor veni câțiva jucători în această săptămână.

O declarație care a fost puțin luată în derâdere de fanii dinamoviști, dar astăzi au venit confirmările, avem doi jucători noi pe care Burcă se poate baza. La prima vedere, doi jucători cu C.V-uri foarte interesante, mai ales pentru nivelul ligii secunde.

În primul rând, deși s-a discutat mult despre probleme defensive, Dinamo a adus un jucător ofensiv, unde s-a văzut și în meciul cu Oțelul din îngălați, că avem nevoie de calitate.

Jucător crescut de Saint-Etienne, pentru care a evoluat în prima liga franceză, Ghezali a mai evoluat și la nivel de liga secundă, dar și al treilea eșalon în Franța.

Mijlocaș ofensiv, 23 de ani împliniți luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali și-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B și a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017. Fost internațional U17 și U18 al Franței, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux și Lyon La Duchere.

8 meciuri și un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.

Video I Evoluții anterioare

Quentin Bena la Dinamo!

Din punct de vedere defensiv, Dinamo a arătat foarte rău ieri și avem nevoie de un plus de calitate, de experiență. Deloc surprinzător, a fost transferat și un fundaș central.

Pe numele său, Quentin Bena de 24 de ani, 1.85 înălțime, poate evolua atât ca fundaș central, dar și ca mijlocaș la recuperare, un alt post cu probleme. Acesta a evoluat doar pentru Niort în Franța și are 40 de meciuri în liga secundă franceză, un campionat puternic.

Fundaș central sau mijlocaș defensiv, născut pe 11 mai 1998, Quentin Bena a început fotbalul la Chatellerault și, la 15 ani, a făcut pasul la Academia clubului Chamois Niortais. A jucat în carieră pentru Niort U19, Niort B și, în Ligue 2, pentru prima echipă a francezilor de la Niort.

40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez. A mai jucat două meciuri în Cupa Franței și 5 în Cupa Ligii.

Cu siguranță campania de transferuri nu trebuie să se încheie aici, mai avem nevoie de jucători măcar, pentru a deveni chiar competitivi.

CITESTE SI:

Decizie de ultim moment! David Popovici s-a retras din finala de la 400 m: ”Nu s-a accidentat”

Oficial I Dinamo anunță doi nou veniți

Video I Marius Avram, verdict tranșant în cazul penalty-ului dictat și repetat în Dinamo – Oțelul

3 gânduri despre &8222;Video I Cine sunt jucători nou-veniţi Lamine Ghezali și Quentin Bena&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s