Antoni Ivanov și-a găsit echipă, după despărțirea de Dinamo. Cu ce echipă din Liga 1 a semnat

Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov (26 de ani), liber de contract după ce a intrat în depresie odată cu retrogradarea lui Dinamo, și-a găsit echipă.

Doi jucători care au făcut parte din lotul lui Dinamo în sezonul trecut și care au retrogradat echipa în Liga 2 au fost prezentați vineri, 19 august, la cluburi din Liga 1.

Dacă portarul Mihai Eșanu a semnat cu Chindia Târgoviște, mijlocașul bulgar Antoni Ivanov a ajuns la FC Botoșani.

Ivanov a semnat un contract valabil 2 ani și va purta numărul 4 la echipa pregătită de Mihai Teja. La Dinamo, cu care a semnat în ianuarie 2022 după o aventură la CSU Craiova, Ivanov a adunat 12 apariții, un gol și o pasă decisivă.

Mihai Eșanu la Chindia Târgoviște

Mihai Eșanu (24 ani), a comis gafe antologice inclusiv în barajul cu Universitatea Cluj. În tur, a ieșit necontrolat dintre buturi, l-a faultat dur pe Tescan, iar Remacle a profitat imediat de faptul că poarta a rămas goală.

Apoi, la retur, Tescan a trimis un lob de la distanță, Eșanu n-a apreciat corect traiectoria balonului, care a aterizat direct în plasă.

Goal-keeper-ul s-a înțeles cu Chindia Târgoviște pentru un contract valabil pentru două sezoane, anunță Playsport. Eșanu așteaptă ca FRF să-l declare jucător liber de contract pentru a putea semna cu noua sa echipă.

Eșanu și-a reziliat contractul cu Dinamo și a explicat într-o postare pe Instagram că și-ar fi dorit să rămână la echipă, însă situația nu ar fi depins de el.

„Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări. Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor.

Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”, a scris Mihai Eșanu, pe Instagram.

Eșanu a crescut la Dinamo, e un jucător inventat la centrul juvenil al ”câinilor” și întreaga carieră și-a petrecut-o la roș-albi, cu excepția unui sezon la Balotești (L2), sub formă de împrumut. A cucerit un tilu național la juniori, a apărat și în UEFA Youth League, formula pentru tineret a Champions League.

46 de meciuri a strâns Eșanu la Dinamo. A încasat 62 de goluri, a avut 12 partide în care și-a menținut poarta intactă și a încasat 5 cartonașe galbene.

250.000 de euro este cota de piață a goalkeeper-ului, conform Transfermarkt.

CITESTE SI:

Baschet I Dinamo continuă campania de transferuri!

Handbal I S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Magdeburg din EHF

Negoiță, dispus să negocieze predarea bazei de la Săftica

3 gânduri despre &8222;Antoni Ivanov și-a găsit echipă, după despărțirea de Dinamo. Cu ce echipă din Liga 1 a semnat&8221;

Lasă un răspuns