CCA a anunțat arbitrul de la Pandurii Tg. Jiu – Dinamo

Pentru Dinamo urmează meciul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, sâmbătă, 20 august, ora 18:45, contând pentru etapa a treia din Liga 2.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat brigada care va oficia partida Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Ardelean Mircea (Arad). Acesta va fi ajutat de asistenții Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca) și Bojan Cosmin (Târgu Mureş).

CCA l-a desemnat observator pe Ciev Zaharia (Timişoara).

Negoiță, dispus să negocieze predarea bazei de la Săftica

Omul de afaceri libanez, Diya William Shoucair vrea să preia Dinamo, după ce conducerea clubului a anunțat că poartă mai mai multe discuții cu diverși posibili investitori.

După Adrian Tomșa și Viorel Cataramă, în peisaj a apărut și Mohammad Murad. Toate discuțiile fiind transformate într-o telenovelă.

Acum, se vorbește și despre numele lui Diya William Shoucair, cel care deține Farm Tech România.

Shoucair vrea să preia Dinamo doar dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru baza de la Săftica, unde fostul acționar deține 50% din proprietate. Astfel, Ionuț Negoiță a confirmat că se află în negocieri cu acesta pentru baza de la Săftica.

”E adevărat, ne vedem săptămâna viitoare”, a recunoscut Ionuț Negoiță.

Totodată, și administratorul judiciar a lui Dinamo, Razăvan Zăvăleanu a confirmat interesul omului de afaceri libanez, pentru preluarea clubului nostru de fotbal.

”Interesul este real!”, a anunțat Zăvăleanu.

Diya Shoucair este stabilit de foarte mulți ani în România și deține o afacere foarte puternică în domeniul utilajelor de agricultură și construcții.

Farm Tech România, deținută de afaceristul libanez, are 45 de salariați și o cifră de afaceri, în 2021, de 14 milioane euro și un profit de aproximativ 600.000 euro.

CITESTE SI:

Antoni Ivanov și-a găsit echipă, după despărțirea de Dinamo. Cu ce echipă din Liga 1 a semnat

Baschet I Dinamo continuă campania de transferuri!

Handbal I S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Magdeburg din EHF

3 gânduri despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Pandurii Tg. Jiu – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns