DDB, o nouă infuzie de capital în club

Dinamo trece prin momente delicate din punct de vedere financiar și programul DDB este singura entitate care asigură sprijin.

În așteptarea unui investitor, suporterii dinamoviști din programul DDB au anunțat un nou virament în valoare de 260.000 de lei în coturile clubului.

DDB, acționar minoritar al clubului, a virat în conturi suma de 260.000 de lei vineri, echivalentul a aproximativ 53.000 de euro. Cu acești bani au fost plătite salariile până în luna iunie inclusiv, conform unui anunț făcut pe pagina oficială a programului DDB.

DDB precizează că a virat de la începutul lunii iulie suma de 450.000 de lei (în jur de 92.000 de euro), defalcată astfel:

  • 50.000 de lei la începutul lunii iulie, pentru salariile angajaților;
  • 140.000 de lei pentru echipament sportiv și cheltuieli administrative, sumă achitată în urmă cu două săptămâni;
  • 260.000 de lei pentru salariile fotbaliștilor, plătiți vineri.

”Ne facem datoria! Dinamo a cerut ajutorul, noi am raspuns prezent. Este menirea programului Doar Dinamo Bucuresti de a ajuta clubul de fotbal in momentele grele. Multi au spus ca programul este in colaps, ca nu mai putem ajuta clubul in momentele dificile. Cifrele arata insa ca aportul fanilor este la un nivel ridicat.

Astfel, la inceputul lunii iulie s-au achitat 50.000 de lei pentru salariile angajatilor clubului, in urma cu aproximativ doua saptamani DDB a platit catre Dinamo 140.000 de lei, suma necesara pentru achizitionarea de echipament sportiv si cheltuieli administrative, ieri s-a mai facut noua plata de 260.000 de lei, bani necesari pentru achitarea salariilor pana in luna iunie inclusiv.

Un calcul simplu arata ca DDB a achitat 450.000 de lei (90.000 de euro) in perioada in care multi neaveniti incercau sa sugereze faptul ca programul DDB a murit, ca nu isi mai poate indeplini menirea.

Suntem aici, impreuna suntem puternici si suntem convinsi ca in continuare vom putea face lucruri minunate pentru clubul pe care il iubim. In primele zile ale saptamanii viitoare programul DDB va lansa un nou proiect, proiect menit sa atraga langa DDB si implicit langa Dinamo toti fanii dinamovisti.

DDB LUPTA. DINAMO TRAIESTE!”, a fost mesajul programului DDB.

CITESTE SI:

Programul etapei a 4-a. Când se joacă Dinamo București – Unirea Dej

Avancronică I Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București

CCA a anunțat arbitrul de la Pandurii Tg. Jiu – Dinamo

3 gânduri despre &8222;DDB, o nouă infuzie de capital în club&8221;

Lasă un răspuns