Elevii lui Burcă o comit din nou

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, de Viitorul Târgu Jiu, 0-2, ajungând la două înfrângeri consecutive în Liga 2.

Elevii lui Burcă s-au prezentat lamentabil pe stadionul ”Tudor Vladimirescu”. Surclasați runda precedentă de Oțelul Galați (1-3), echipă abia promovată în eșalonul secund, fotbaliștii lui Dinamo au cedat și contra Viitorului Târgu Jiu, formație fără vreun obiectiv măreț, care nu marcase niciun gol în primele două etape.

Gazdele au deschis scorul în minutul 56, la o fază în care defensiva lui Burcă a fost făcută șah-mat. Claudiu Dragu a pătruns ca prin brânză printre fundașii dinamoviști, iar Oncescu nu l-a putut opri.

Lovitura decisivă a picat în minutul 86, când Micle s-a descotorosit de stoperii ”câinilor”, și a trimis în plasă grație unei lovituri de cap. 2-0, iar tehnicianul echipei ar trebui să-și reconsidere cât mai repede obiectivul.

DDB, o nouă infuzie de capital în club

În așteptarea unui investitor, suporterii dinamoviști din programul DDB au anunțat un nou virament în valoare de 260.000 de lei în coturile clubului.

DDB, acționar minoritar al clubului, a virat în conturi suma de 260.000 de lei vineri, echivalentul a aproximativ 53.000 de euro. Cu acești bani au fost plătite salariile până în luna iunie inclusiv, conform unui anunț făcut pe pagina oficială a programului DDB.

DDB precizează că a virat de la începutul lunii iulie suma de 450.000 de lei (în jur de 92.000 de euro), defalcată astfel:

  • 50.000 de lei la începutul lunii iulie, pentru salariile angajaților;
  • 140.000 de lei pentru echipament sportiv și cheltuieli administrative, sumă achitată în urmă cu două săptămâni;
  • 260.000 de lei pentru salariile fotbaliștilor, plătiți vineri.

”Ne facem datoria! Dinamo a cerut ajutorul, noi am raspuns prezent. Este menirea programului Doar Dinamo Bucuresti de a ajuta clubul de fotbal in momentele grele. Multi au spus ca programul este in colaps, ca nu mai putem ajuta clubul in momentele dificile. Cifrele arata insa ca aportul fanilor este la un nivel ridicat.

Astfel, la inceputul lunii iulie s-au achitat 50.000 de lei pentru salariile angajatilor clubului, in urma cu aproximativ doua saptamani DDB a platit catre Dinamo 140.000 de lei, suma necesara pentru achizitionarea de echipament sportiv si cheltuieli administrative, ieri s-a mai facut noua plata de 260.000 de lei, bani necesari pentru achitarea salariilor pana in luna iunie inclusiv.

Un calcul simplu arata ca DDB a achitat 450.000 de lei (90.000 de euro) in perioada in care multi neaveniti incercau sa sugereze faptul ca programul DDB a murit, ca nu isi mai poate indeplini menirea.

Suntem aici, impreuna suntem puternici si suntem convinsi ca in continuare vom putea face lucruri minunate pentru clubul pe care il iubim. In primele zile ale saptamanii viitoare programul DDB va lansa un nou proiect, proiect menit sa atraga langa DDB si implicit langa Dinamo toti fanii dinamovisti.

DDB LUPTA. DINAMO TRAIESTE!”, a fost mesajul programului DDB.

CITESTE SI:

DDB, o nouă infuzie de capital în club

Programul etapei a 4-a. Când se joacă Dinamo București – Unirea Dej

Avancronică I Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București

4 gânduri despre &8222;Elevii lui Burcă o comit din nou&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s