Florin Răducioiu, supărat de declarația lui Burcă: ”Nu pot eu să repar toată mizeria făcută în ani”

Dinamo a cedat în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 0-2, în etapa cu numărul trei din Liga 2. A fost al doilea eșec la rând pentru elevii lui Burcă.

La finalul jocului, Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo, a oferit o declarați, pentru care conștiința, fostului director tehnic, Florin Răducioiu, probabil s-a regăsit.

”E de lucrat în toate compartimentele, dar nu pot eu să repar toată mizeria făcută în ultimii doi ani. Asta e, mi-am asumat”, a spus Burcă, lucru pentru care s-a ofuscat Răducioiu.

Deranjat de cele auzite, Florin Răducioiu i-a transmis elegant tehnicianului să nu mai vorbească de trecut şi să îşi vadă de obiectivul său, adică readucerea lui Dinamo în Liga 1.

”N-am văzut soluţii în atac. Nu e treaba mea, e treaba antrenorului Burcă, dar trebuie să înţeleagă cei de acolo că Liga 2 e complicată, orice meci e ca o finală.

Sunt multe echipe provinciale care vor s-o bată cu orice preţ pe Dinamo. Dacă nu intră cu intensitatea şi concentrarea la maximum, vor avea întotdeauna probleme.

Ce am văzut e că Dinamo trebuie să fie foarte atentă, riscă foarte mult să rămână în partea a doua a clasamentului.

Nu văd un jucător de la mijloc în sus care să facă diferenţa, care să iasă în evidenţă în momentele de dificultate.

Nu vreau să-l critic pe Giafer. Am vorbit cu el când era acolo. Nu ştiu dacă el e fundaş central, e prea mare responsabilitatea pentru el.

E foarte greu pentru el să joace în acea poziţie, e lent, nu ştie cum să joace. Cred că acest copil poate juca mijlocaş defensiv.

Burcă are mult de muncă la organizarea jocului, Dinamo trebuie să fie o echipă mult mai compactă.

De ce trebuie să vorbească de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni.

Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă”, a declarat Florin Răducioiu la o televiziunea.

Ovidiu Burcă, după Pandurii – Dinamo: ”E de lucrat în toate compartimentele”

Tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (42 de ani), a răbufnit după a doua înfrângere a lui Dinamo în Liga 2.

”Am pierdut cu 0-2, dar eu cred că am făcut un meci destul de bun, cel puțin până am luat primul gol. Încerc să formez o echipă cu un stil dominant, dar nu e ușor. Unii jucători s-au pregătit doar o săptămână-două. Cred că vom arăta cu totul altfel. Am nevoie de 6-8 săptămâni să creez o echipă așa cum îmi doresc.

E o înfrângere dureroasă, dar s-au văzut destule lucruri bune. Din păcate, nu am timp. Ca să poți să construiești o echipă, trebuie să învățăm să pierdem, în primul rând. Am văzut multe lucruri bune, e foarte greu când pierzi, eu cred că echipa are potențial. Cred că mai sunt discuții pentru doi jucători, vor veni săptămâna viitoare.

E de lucrat în toate compartimentele, dar nu pot eu să repar toată mizeria făcută în ultimii doi ani. Asta e, mi-am asumat. Simt că jucătorii încearcă să joace de o anumită manieră, așa cum trebuie la Dinamo. Dinamo trebuie să aibă controlul jocului. Suporterii, săracii, vin după noi, ne susțin. Și-au pierdut și ei răbdarea, dar asta e situația”, a declarat Ovidiu Burcă.

În etapa a patra a campionatului, Dinamo va juca pe teren propriu, probabil la Clinceni, cu Unirea Dej.

CITESTE SI:

Valentin Lazăr, după eșecul lui Dinamo cu Pandurii: ”S-au închis foarte bine și …”

Ovidiu Burcă, după Pandurii – Dinamo: ”E de lucrat în toate compartimentele”

Elevii lui Burcă o comit din nou

3 gânduri despre &8222;Florin Răducioiu, supărat de declarația lui Burcă: ”Nu pot eu să repar toată mizeria făcută în ani”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s