Baschet I Dinamo de neoprit!

După oficializarea a două transferuri și o prelungire contractuala, ”terierii” au bătut palma și cu preparator fizic, Victor Georgian Păun.

Georgian este un fost jucător profesionist de baschet care a trecut pe la BCMU Pitești, BC SCM Timișoara, CSU Sibiu și BC Athletic Constanța iar experiența din acest punct de vedere va reprezenta un mare plus pentru echipă în acest sezon.

Pe lângă certificările și experiența acumulată și în segmentul de pregătire fizică, acesta a ocupat și postul de preparator fizic în cadrul lotului național Under 20 feminin, în această vară.

Dinamo continuă campania de transferuri!

După ultimul transfer finalizat, cel al americanului de 1.93m, JMarquis Addison, conducerea a bată palma cu Darnell Edge.

Darnell Edge, noul conducător de joc al echipei, a petrecut patru ani jucând pentru Fairleigh Dickinson Knights în NCAA după care și-a început cariera profesionistă în Polonia. A urmat un sezon în Ucraina iar cel mai recent a jucat în Turcia pentru Akran Gemlik Basketbol unde s-a bucurat de medii de 22.5 puncte, 4 recuperări și 4.8 pase decisive, acumulând o medie de 21.1 eficiență în cele 30 de partide jucate.

Pe lângă aceste experiențe, Darnell a mai participat și în NBA Summer League în anul 2019, unde a reprezentat Utah Jazz în turneul anual organizat la Las Vegas.

CITESTE SI:

Florin Răducioiu, supărat de declarația lui Burcă: ”Nu pot eu să repar toată mizeria făcută în ani”

Valentin Lazăr, după eșecul lui Dinamo cu Pandurii: ”S-au închis foarte bine și …”

Ovidiu Burcă, după Pandurii – Dinamo: ”E de lucrat în toate compartimentele”

3 gânduri despre &8222;Baschet I Dinamo de neoprit!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s